Loading...


ΝΑΙ,  ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ U.S.A., Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑΝΑΤΟΥ! 

     
     ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ!


     Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχω αναφερθεί ποτέ σε κάτι πιο τραγικό από το σημερινό άρθρο. Ωστόσο αυτά που βιώνουμε στη πατρίδα μας, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα αποτελούσαν μέρος της σύγχρονης ιστορίας μας!

     ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ   ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ  ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

     Δεν χρειάζεται πλέον να μας βάλουν σε θαλάμους αερίων, γιατί αυτό σήμερα δεν θα μπορούσε να συμβεί, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το πετύχουν.     
     Είναι όλα αυτά τα μέτρα που μας έχουν επιβάλει και συνεχίζουν να επιβάλλουν, μετατρέποντας μας σε σκλάβους και αποικία τους κατασχέτοντας τα πάντα, περιουσίες των πολιτών και του κράτους, πλουτοπαραγωγικές μονάδες και άλλες μονάδες στρατηγικής σημασίας  που αφορούν την υπαρξιακή δομή της χώρας.     
     Είναι όλα αυτά που πέτυχαν να ολοκληρώσουν μέσω των δοσίλογων που μας κυβερνούν, να κόψουν μισθούς και συντάξεις, να στείλουν στην ανεργία το μισό εργατικό δυναμικό της χώρας, τα παιδιά μας εργάτες στο εξωτερικό και τους γονείς τους η τα αδέλφια τους στα συσσίτια και στους σκουπιδοτενεκέδες και οσονούπω στις στοές και στα παγκάκια όταν πλέον θα έχουν χάσει τα σπίτια τους, με κάποιους να καταλήγουν στα ψυχιατρεία και άλλους στον θάνατο πέφτοντας απ’ τις ταράτσες και τα μπαλκόνια, καθημερινό πλέον φαινόμενο!

  
     Ωστόσο, εκεί που θέλω να καταλήξω σήμερα και είναι το κύριο θέμα του άρθρου, είναι, σ’ αυτό το φαινόμενο που τείνει πλέον να εξελιχτεί σε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

     Σε έναν απίστευτο κοινωνικό διασυρμό που έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, όταν σε ένα ήδη χειμαζόμενο και κατεστραμμένο σύστημα υγείας, δίχως γιατρούς αλλά και με τους εναπομείναντες με μισθούς πείνας να θέλουν να φύγουν και αυτοί, με νοσοκομεία δίχως φάρμακα και στοιχειώδη νοσηλεία, σε ένα ΕΣΥ με απλήρωτους προμηθευτές και με μειωμένα κάθε χρόνο κονδύλια, με καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς να πεθαίνουν περιμένοντας μήνες να εξεταστούν, να εισαχθούν για να κάνουν τις χημειοθεραπείες τους και τις εγχειρήσεις τους, με ανενεργούς και ανεπαρκείς εξοπλισμούς και με ένα σύστημα αποδιοργανωμένο υπό καθεστώς διάλυσης δίχως κρεβάτια, νοσηλευτές και γιατρούς, δίχως φάρμακα, γάζες και κλινοσκεπάσματα, δίχως ασθενοφόρα να προλαβαίνουν κάποιους πριν πεθάνουν, με δωμάτια και ιατρικούς χώρους μη αποστειρωμένους επί μήνες, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν καθημερινά ασθενείς από λοιμώξεις και με σωρεία άλλων προβλημάτων να επιφέρουν τον θάνατο σε αθώους και ανήμπορους πολίτες!
     Μετά απ’ όλα αυτά, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ!!!


     ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;         

    
     Λυπάμαι, αλλά αυτή δεν είναι η πατρίδα μας. Δεν είναι η χώρα που θα ‘θελα να ζήσουν τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Κι αν θέλουμε όλοι, να ζήσουν αυτά και εμείς σ’ αυτόν τον τόπο, τότε πρέπει να κάνουμε πολλά, γιατί αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες, δεν είναι καν άνθρωποι και δεν μπορούν να πατάνε αυτό το χώμα! Ας αποφασίσουμε τελικά τι θέλουμε!          Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!