Loading...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ; ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΛΟΟΥΝ Ή ΗΘΟΠΟΙΟΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ “ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΟΝΤΟΣ” ΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!!!

    

     Τι θα κάνουμε με σένα αγόρι μας που κάθισες στο σβέρκο μας και δεν λες να φύγεις;             

     Δεν σου φτάνει η καταστροφή που έφερες στον λαό σου και την πατρίδα σου, πρέπει να σκοτώσεις τώρα και τα παιδιά μας; Τι συμβαίνει με σένα;

     Μας έχεις διασύρει σε όλη τη γη! Κόντεψες να κοιμηθείς έως και να πέσεις από τη καρέκλα σου έχοντας δίπλα σου τον Πλανητάρχη, ενώ υπό τα βλέμματα όλου του πλανήτη δεν έπαψες να σκουπίζεις τη μύτη σου με γυμνό χέρι, κάτι που κάνεις πάντα σαν κάποιο γυφτάκι του δρόμου, δημιουργώντας αποστροφή σε όλους, πόσο μάλλον στον Πρόεδρο όταν αναγκαζόταν κάθε φορά να σου πιάνει ο έρμος το χέρι.   
     Ταυτόχρονα, κατά το δικό σου πάντα πρωτόκολλο, αυτό των Εξαρχείων, μόνιμα αγράβατος με στόμα ανοιχτό σαν χάνος και χαμόγελο καθυστερημένου!  
 

    
     Έχεις δει ποτέ αγόρι μας τον Ερντογάν να χαμογελά; Τι θα κάνουμε με σένα, ποιος θα μας λυπηθεί, δεν έχεις γυναίκα και γονείς να σου υποδείξουν τα στοιχειώδη; Τόσες επιστολές σου έχω στείλει γι’ αυτά, πότε θα καταλάβεις τι εκπροσωπείς;           


     Πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι δεν κάνεις για πολιτικός; Τα ανομολόγητα ψέματα σου έδωσαν την εξουσία και όχι η αξία σου!    

     Γιατί δεν κρίνεις  εκ του αποτελέσματος ανόητε να δεις ποιος είσαι, είναι ανάγκη να στο πουν οι άλλοι;


     Και τώρα αρρωστημένο και υπολειπόμενο των πάντων ανθρωπάκι, που μαύρη ώρα να ‘τανε όταν ο λαός πίστεψε  τα αήθη ψέματα σου και σ’ έβγαλε πρωθυπουργό της χώρας, πρόσφερε τουλάχιστον έστω και τώρα μια ύστατη υπηρεσία στη πατρίδα σου.


     Μην ξανακαθίσεις ποτέ απέναντι από τους ομολόγους σου να διαπραγματευτείς, είτε πρόκειται για οικονομικά θέματα είτε για Εθνικά!

     Παράτησε τα, πάρε μαζί σου όλους του δικούς σου και φύγετε νύχτα να γλιτώσετε ή ζητείστε συγγνώμη από όλα τα Δημοκρατικά κόμματα της Βουλής και φτιάξτε μαζί τους μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! 


     Κάντο ως τελευταία επιλογή σου, μήπως και αποφύγετε αυτό που σας αξίζει, τουλάχιστον να σας ρίξουν στα μπουντρούμια για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωή σας, ότι έκαναν και στους Απριλιανούς. Είναι ίσως η τελευταία σας ελπίδα, θα ήταν ένα ακόμη λάθος σας να την απεμπολήσετε, γιατί μετά δεν σας απομένει τίποτα άλλο!!!


     Είστε η προσωποποίηση του Αρμαγεδδώνα! Μας απέρριψαν όλοι, κυβερνήσεις, θεσμοί και σύμμαχοι. Βιώνουμε την πλήρη απαξίωση από όλους, βρεθήκαμε μόνοι, εγκαταλειμμένοι και απροστάτευτοι, αδέκαροι και φτωχοποιημένοι, παρίες της παγκόσμιας κοινότητας, να αποφασίζουν δίχως καν την παρουσία μας όλοι οι άλλοι για μας, για την τύχη του λαού μας, των παιδιών μας και της χώρας μας!   


     Τα πάντα φαντάζουν πλέον να ‘ναι ώριμα για τους εχθρούς μας να περάσουν τα σύνορα μας, να χάσουμε τα παιδιά μας και τα εδάφη μας και εσύ ανόητε, καταστροφέα, δοσίλογε και εγκληματία του λαού μας, (γιατί και σήμερα πεθαίνουν συμπατριώτες μας από τις επιλογές σου και τα ανομήματα σου), τρέχεις να βγάλεις λογύδρια όπου σταθείς και όπου βρεθείς, “να πείσεις πάλι τους ψηφοφόρους σου για τις καλές σου προθέσεις”.


     ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΛΑΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ; ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,  Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!