Loading...


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!  
     ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ; ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!

     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

     ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΙΓΩΡΟΥΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!

     Ο Αρμαγεδδώνας πλέον είναι εδώ!
Από το 2013 προειδοποιούμε για τον ΕΝΦΙΑ και τα "κόκκινα" δάνεια για το τι θα συμβεί στη χώρα και κανείς δεν ακούει. Όχι μόνο οι όποιοι εκάστοτε πολιτικοί - δοσίλογοι του τόπου, αλλά και ο λαός μας, ο οποίος παραμένει μονίμως αμέτοχος ως θεατής, στο εξελισσόμενο δράμα του!    

     Τώρα αρχίζει η μεγάλη σφαγή, η αρπαγή και η λεηλασία των περιουσιών όλων των Ελλήνων κι αυτό θα εμπεδωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από όλους τους πολίτες, επαγγελματίες και μη, όταν η αγοραστική δύναμη θα φτάσει πλέον στο ναδίρ κοκκινίζοντας και όλα τα πράσινα δάνεια!
    
Γι’ αυτό άλλωστε φρόντισαν οι επιτήδιοι να συμπεριληφθούν και αυτά ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, εξαγοράζοντας τα σε εξευτελιστικές αξίες, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ και αυτά με συνοπτικές διαδικασίες.

    
     ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ FUNDS, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

     ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΝΗΤΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    
    
     Τέλος, κάνω έκκληση προς τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ  της χώρας μας να προχωρήσουν στο έργο τους δίχως δισταγμό και φόβο, επιτελώντας το καθήκον τους απέναντι στον λαό και τη χώρα, καθώς θα έχουν την αμέριστη και σύσσωμη στήριξη του λαού μας!          

          Σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβάμαι, ότι αυτά που θα συμβούν στην πατρίδα μας θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που μπορούμε να φανταστούμε με έναν λαό προδομένο, αχαλίνωτο και κατεστραμμενο!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr       

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!