Loading...


Πρόεδρε, κακό πράγμα η υπεροψία και η αλαζονεία στον άνθρωπο, θα ’πρεπε ήδη να το γνωρίζεις. Ωστόσο, τώρα πιάσε τη γωνία σου και περίμενε την εκθρόνιση σου. Τα έκανες όλα όσο χειρότερα μπορούσες, δεν άκουσες, δεν έμαθες και ήταν μοιραίο να συμβεί!  

     Σε είχα προειδοποιήσει για το τι θα πάθεις ωστόσο, αγρόν ηγόρασες!   
    
Τώρα μάζεψε τα κομμάτια σου και τις δυο ορντινάντσες σου και πιάστε μαζί τις άκρες  έως να ‘ρθουν οι αντικαταστάτες σας, ενώ διαβάζω ότι αρχίζεις και τις καρατομήσεις αυτών που σε αμφισβητούν, δηλαδή συνεχίζεις τα λάθη σου!          

    

     Αγόρι μου θα σου ξαναπώ κάτι που βεβαίως και πάλι δεν θα ακούσεις!       
     Αυτό που πας να κανείς θα διχοτομήσει το κόμμα και θα εδραιοποιήσει το Σύριζα στην εξουσία. Ένας πραγματικός ηγέτης και ιδεολόγος δεν θα θυσίαζε ποτέ την πατρίδα του και το κόμμα του για να ικανοποιήσει τον προσωπικό του μικρόκοσμο και ψυχισμό του και τα όποια άλλα ποταπά κίνητρα του!            

    
     Δεν είχες και δεν θα αποκτήσεις ποτέ τη στόφα του αρχηγού και μην αδικείς αυτούς που σε αμφισβητούν γιατί έχουν απόλυτο δίκιο. Ωστόσο, πέρα από αυτό έχεις και ένα άλλο στοιχείο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο που σε ακυρώνει ως άτομο και πολιτικό.             

     Την υποτέλεια, ό,τι χειρότερο για έναν πολιτικό, πόσο μάλλον υποψήφιο ηγέτη μιας χώρας!
     Τελικά μάθε, ότι το μόνο που επιτυγχάνεις δια των επιλογών σου είναι, να δουλεύεις για το Σύριζα  και εις βάρος της Ν.Δ. και της χώρας σου, προσθέτοντας μια πράξη ντροπής στο παλμαρέ σου!            

    
     Και μη σε ξεγελά η διαφορά των 18 μονάδων, αυτό είναι προσωπικό επίτευγμα του Τσίπρα και του θιάσου του!
     Με τα τόσα ατοπήματα τους, κοινωνικά και οικονομικά εγκλήματα, αυτογκόλ και συνεχόμενες ήττες, με μια κοινωνία στα κάγκελα και έτοιμη να μπει στη βουλή να πάρει και εσάς μαζί, θα ‘πρεπε ήδη να ειστε Κυβέρνηση!!!!!!                

     Ωστόσο, πίστεψε ότι δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις, γιατί αν μπορούσες να το κάνεις το πρώτο που θα είχες ήδη κάνει είναι αυτό που επανειλημμένα έχω αναφερθεί στις μεταξύ μας επιστολές με εσένα και τους δυο αντιπροέδρους σου, να φέρετε προς ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο “να προηγούνται οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους…”!
     Έτσι θα ‘χατε σώσει την παρτίδα και θα ‘ταν καλύτερα για όλους!!!  Αλλά που τέτοια ωριμότητα που να την βρείτε, ούτε τα στοιχειώδη δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να καταλάβετε, ωστόσο επιζητάτε μανιωδώς και με οποιοδήποτε τίμημα την διακυβέρνηση της χώρας σας, ΝΤΡΟΠΗ!!!

    
     Φίλοι μου, αναρωτιέμαι πραγματικά, πόσους πολιτικούς σκυφτούληδες και δοσίλογους έχει πλέον αυτή η δόλια πατρίδα μας!        
     Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. και επίδοξου κυβερνήτη της χώρας μας στη γερμανική εφημερίδα F.A.Z., για να δείτε γι’ άλλη μια φορά πόσο μας δικαιώνουν οι εξελίξεις, όταν γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας “ο Θεός να μας λυπηθεί αν μας κυβερνήσει ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης”!

    
     Έσπευσε να δηλώσει ως ένας κοινός προσκυνημένος δοσίλογος, δίχως καμια αναστολή και εκ προοιμίου πριν καν εκλεγεί πρωθυπουργός από τον λαό μας επισήμως και ξεκάθαρα, απευθυνόμενος προς όλους τους σφαγείς και βασανιστές μας και δη προς τους Γερμανούς προκειμένου να του δώσουν το χρίσμα, πως αν αναλάβει την ηγεσία της χώρας θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα όλους τους όρους των μνημονίων, καθώς όπως είπε πιστευει απόλυτα ότι, μόνο με την εφαρμογή τους η χώρα θα πάει μπροστά! 

    
     ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ‘’ΗΓΕΤΗΣ’’ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!        
       
            

     Λοιπόν, αν νομίζετε αδέλφια ότι με αυτά τα κόμματα και αυτούς τους ξεπουλημένους και προδότες μπορούμε να υπάρξουμε ως χώρα και ως κοινωνία ελεύθερων ανθρώπων, κάνετε μεγάλο λάθος και το τίμημα θα το πληρώνουμε κάθε μέρα και αενάως!                     

    
     ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                
                                                                             
www.manifesto.com.gr

         

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!