Loading...


Λάθη επί λαθών και χειρισμούς εγκληματικούς που θα στοιχίσουν πολύ ακριβά στην πατρίδα μας και δεν αναφέρομαι φυσικά στα οικονομικά θέματα γιατί εκεί ήδη μας τέλειωσαν! Αναφέρομαι στα Εθνικά μας θέματα όπου ακολουθούν ακριβώς την ίδια τακτική παραδίδοντας τα κυριαρχικά  μας δικαιώματα  κάνοντας μας επιπλέον να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες!!!

     Ωστόσο, επιτρέψτε μου  να αφήσω πίσω μου τα ως άνω, άλλωστε βρίθουν  τα δημοσιεύματα στον τύπο στα περί της χθεσινής επίδειξης δύναμης του Τούρκου και να πάω στα αποτελέσματα των εκλογών της Γαλλίας.

     ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!  
     Πόσα χρόνια φίλοι μου προσπαθώ να πείσω ότι μόνο μια λύση υπάρχει κι αυτή είναι η αποστασιοποίηση από τα υφιστάμενα κόμματα και τους σημερινούς πολιτικούς μας!!!

     Είναι κάτι που θα ‘πρεπε ήδη να έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που δεν κάναμε κι αυτό πληρώνουμε σήμερα. Δεν είναι δυνατόν κόμματα και πολιτικοί που γκρέμισαν την οικονομία της χώρας και φτωχοποίησαν τον λαό τους να βρίσκονται ακόμα εντός βουλής και ελεύθεροι να επαναδιεκδικούν την ηγεσία της χώρας και ακόμα χειρότερα κάποιοι από αυτούς να την κυβερνούν!

     Στρέψτε το βλέμμα σας στη Γαλλία και δείτε τι συνέβη εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει γι’ αυτούς μια νέα περίοδος Αναγέννησης, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να το δούμε να συμβαίνει κι’ αυτό!   
     Ο λαός τους σιχάθηκε κόμματα και πολιτικούς, απορρίπτοντας τους όλους και από το πουθενά με τη μια, ανέδειξε ένα νέο πολιτικό πρόσωπο και κόμμα κι αυτό δεν είναι τυχαίο, ήταν αναμενόμενο να συμβεί κι αυτό προφανώς θα επεκταθεί ως φαινόμενο και σε άλλες χώρες. Ας είμαστε λοιπόν μια από αυτές αρκεί να μην αργήσουμε κι άλλο!!!

     Ας μην είμαστε ουραγοί πάντα των εξελίξεων και μιμητικά, είναι κάτι που δεν συνάδει με τις δυνατότητες μας, την ιδιοσυγκρασία μας και την ιστορία μας, και δεν αναφέρομαι στη σύγχρονη ιστορία!!!     
     Ας απελευθερωθούμε επιτέλους από τις ιδεοληψίες μας και τις κομματικές μας επιρροές και ας ανοίξουμε τους ορίζοντες μας να οδηγήσουμε τη χώρα μας εκεί που της αξίζει και όχι εκεί που την οδήγησαν οι ανάλγητοι, ανίκανοι και τελικά δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί μας!  

     Τι μπορεί να περιμένουμε από αυτούς που ήδη πρόδωσαν τις προσδοκίες του λαού οδηγώντας την πατρίδα τους στην εξάρτηση και στην απόλυτη καταστροφή και τώρα την οδηγούν μαθηματικά πλέον σε Εθνική τραγωδία!!!

     Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, πέρα και πάνω από κόμματα ας διαγράψουμε κι ας αφήσουμε πίσω μας κάθε κόμμα εξουσίας που πέρασε μέσα από το κοινοβούλιο της χώρας, όπως και κάθε πολιτικό που με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε επίπεδο έχει συνδέσει την πολιτική του ανέλιξη και διαδρομή με ένα από αυτά τα κόμματα!
    
Είναι το πλέον στοιχειώδες που μπορούμε να κάνουμε, το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις επόμενες γενιές και στην πατρίδα μας!!!

     Ας το κάνουμε λοιπόν χωρίς δισταγμούς να αλλάξουμε τη χώρα μας, βάζοντας νέο αίμα στην πολιτική ζωή του τόπου κι αυτό μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί ως λαός απορρίπτοντας αυτούς που λεηλάτησαν και λεηλατούν τη χώρα και τον λαό, “άνθρωποι” που θα ‘πρεπε να δικαστούν πληρώνοντας τα εγκλήματα τους και όχι να κυβερνούν  τον τόπο!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Φυσικά και το χθεσινό άρθρο δεν απευθυνόταν στους φίλους μας και αναγνώστες, γιατί αυτοί ήδη αγωνίζονται μαζί μας και είναι η δύναμη μας!!!  

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!