Loading...


Δεν θα θελα καν ν’ αναφερθώ στα της διαπραγμάτευσης που για άλλη μια φορά μόνο αυτό δεν ήταν! Ωστόσο, αυτό που έγινε ήταν να μας επιβάλλουν μόνο νέα μέτρα και όρους που δεν μπορεί ν’ αντέξει κανείς λαός, πόσο μάλλον ένας ευρωπαϊκός λαός!

     Αυτή είναι η μόνη αλήθεια όσο κι αν δεν μας αρέσει! Δεν πήραμε τίποτα!!!          
     QE και ΧΡΕΟΣ, τα δυο βασικά μας αιτήματα απορρίφθηκαν. Αυτά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την οικονομία μας και τη χώρα, ενώ το ποσό της δόσης είναι αστείο, καθώς αυτό κατ’ ουσίαν αντιπροσωπεύει τη δική τους δόση!   

     Στον αντίποδα δε, μας φόρτωσαν με ένα κάρο νέα μέτρα και μαζί μ’ αυτό μας πέταξαν στον Καιάδα, όπου έως τουλάχιστον το 2060 θα ψάχνουμε να βρούμε τον πάτο προσπαθώντας να καλύψουμε τα παρανοϊκά τους ακραία πρωτογενή πλεονάσματα, ζώντας ως χώρα και λαός υπό συνθήκες κατοχής βιώνοντας πρωτόγνωρες όσο και δραματικές καταστάσεις!
     Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλα τα άλλα είναι ψέματα και γελοιότητες για Ιθαγενείς!!!

    
     Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ένα συνονθύλευμα γελοίων που έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη και όλες τις επόμενες ημέρες θα μας μιλάνε για την επιτυχία τους!

     Ένα απίστευτο τσίρκο ανεπάγγελτων και αποτυχημένων γελωτοποιών , τελικά μια συμμορία αναρχικοπουλημένων που διασύρουν, φτωχοποιούν και κλέβουν τις περιουσίες του λαού προδίδοντας την πατρίδα τους για να παραμείνουν στην εξουσία!!!

    
     Πατριώτισσες και πατριώτες, αν δεν αλλάξουμε κυβέρνηση κι αν δεν αλλάξει άμεσα η δομή της Ε.Ε. όπως περιγράφω και στο προηγούμενο άρθρο μου, με την Γερμανία ηγέτιδα και εντός του θεσμού, η χώρα μας δεν έχει τύχη όπως και η Ε.Ε.!     
    
Τα πάντα άλλαξαν και αλλάζουν, συμμαχίες δεκαετιών καταρρέουν, νέες δυνάμεις αναδύονται και σύνορα κρατών αμφισβητούνται!
    
Οι γεωπολιτικές ισορροπίες άλλαξαν και όλη η γη είναι στο πόδι. Η Μεσόγειος είναι έτοιμη να εκραγεί, το Αιγαίο φλέγεται με τη χώρα μας να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα κι ανήμπορη να αντιδράσει για να βοηθήσει τον εαυτό της και τα αδέρφια μας στην Κύπρο και εμείς παραμένουμε με μια κυβέρνηση ηλιθίων και δοσίλογων να μην ξέρουν όχι μόνο να χειριστούν τα οικονομικά και Εθνικά μας θέματα, αλλά να ψάχνονται και να αυτογελοιοποιούνται κάθε φορά, μην μπορώντας καν να διεκδικήσουν τα όποια αυτονόητα και στοιχειώδη. Μόνοι δίχως φίλους και συμμάχους, παρίες της παγκόσμιας κοινότητας να εκλιπαρούμε τους πάντες και κανείς να μη μας δίνει ούτε αντίδωρο!  

     Τι απαξίωση, τι ντροπή και τι κίνδυνος για το Έθνος μας!!!


     Αδέλφια, η χώρα τούτες τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται άτομα νοήμονα, αδέκαστα και πατριώτες, δηλαδή αλλαγή του πολιτικού προσωπικού της χώρας!!!     

    
     Χρειαζόμαστε άτομα έντιμα και σοβαρά που να εμπνέουν και να εργάζονται για την πατρίδα τους και όχι σε βάρος της ικανοποιώντας τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Άνθρωποι που να μην τους κατατρώει το σαράκι της εξουσίας μεταλλάσσοντας τους σε ανθρωποειδή υποκείμενα και προδότες, να σκέπτονται μόνο την πατρίδα τους και τον λαό!!!

     Είναι αυτό που δεν βλέπουμε να συμβαίνει στη χώρα μας, αντιθέτως αυτό που βιώνουμε είναι να πληρώνουμε κάθε φορά τα εγκλήματα τους παραμένοντας στο ίδιο έργο θεατές και κανείς να μην τιμωρείται!   
      

    
     Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτό, είτε από τη Δικαιοσύνη είτε απ’ τον λαό!
    

     Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο, αυτό που επιτάσσει η Δημοκρατία μας και η έννομος τάξη! Σε αντίθετη περίπτωση, ας μη σκεπτόμαστε καν τι θα συμβεί!!! Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr     

                                                                                           
© Copyright 2013 - 2021 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!