Loading...


Αδέλφια πολίτες της Ε.Ε., αν δεν θέλουμε ως κάτοικοι αυτής της Ηπείρου να ζήσουμε ως πένητες και ανελεύθεροι,
το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι,  ν’ αλλάξουμε τις ισορροπίες στην Ευρώπη!
    

     Ενιαία Ευρώπη δυνατή και Δημοκρατική για Ελεύθερους πολίτες, με σεβασμό προς τις αξίες και αρχές της Δημοκρατίας, με τους Γερμανούς να έχουν επιστρέψει από το πρόσφατο παρελθόν ως Νεοναζί και Φασίστες και επικυρίαρχοι επί των άλλων λαών,
όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε δεν μπορεί να υπάρξει!!!
  
     Αναρωτηθείτε, αν με τα σημερινά μεγέθη της η όποια κυβέρνηση της Γερμανίας και ο λαός της, μπορούν να δεχτούν την αρχή της ισότητας μεταξύ των μελών - κρατών της Ένωσης και τις αρχές της Δημοκρατίας. Και φυσικά μιλάμε για αρχές στοιχειώδεις που αναφέρονται στο μανιφέστο της ίδρυσης της Ε.Ε.!  

     ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!    


     Γι’ αυτό πρέπει να φτάσουν γυμνοί, αποστεωμένοι κι ανήμποροι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

     ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,  Η Ε.Ε. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!  Χρεοκόπησαν κράτη και λαούς μαζεύοντας όλα τα κεφάλαια της Ευρώπης μαζί με τα πιο αξιόλογα και φωτεινά μυαλά της, βάζοντας τα θεμέλια να κάνουν ό,τι έκαναν και στον Β’ Π.Π. όταν διέθεταν τους καλύτερους επιστήμονες  προσπαθώντας να πετύχουν τους στόχους τους να γίνουν τελικά οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης!

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ!!!

    
     Ποιοι λαοί μπορούν σήμερα να τους εμπιστευτούν; Με μια Αμερική πλέον “ανεξαρτητοποιημένη” και την Αγγλία εκτός Ε.Ε., με το ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ ευρισκόμενα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τα κράτη της Ευρώπης να έχουν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά προβλήματα και σε έξαρση το φαινόμενο του εθνικισμού, με τις βαλκανικές χώρες έτοιμες να εκραγούν και τη γείτονα Τουρκία να διακηρύττει ο δικτάτορας και παρανοϊκός ηγέτης τους ότι θέλει να Οθωμανοποιήσει όλη την Ευρώπη και στον αντίποδα να υπάρχει μια Ε.Ε. παραπαίουσα και ανήμπορη μην μπορώντας καν να υπερασπιστεί τα σύνορα της και την οικονομία της βοηθώντας τα κράτη μέλη της και έρμαιο των ορέξεων και των αποικιοκρατικών σχεδίων της πανίσχυρης πλέον Γερμανίας, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ;

 
     Πολίτες της Ε.Ε., ο θανάσιμος ιός και κίνδυνος για όλη την Ευρώπη είναι εδώ και ονομάζεται Γερμανία, όντως έτοιμος να σπείρει τον θάνατο και την καταστροφή!!!

     Χρόνια τώρα προειδοποιώ για τον Αρμαγεδδώνα που θα ‘ρθει και που θα φέρει τον μανδύα της σβάστικας, γι’ αυτό πριν φωτίσει γι’ αυτούς και σκοτεινιάσει για όλη την υπόλοιπη Ευρώπη για τρίτη φορά, ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ!!!

     Τέλος, και προς ολοκλήρωση του άρθρου, μια κι αυτό θα φτάσει στο επιτελείο του πρόεδρου των ΗΠΑ και  επειδή εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε πλέον όλοι “την ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη που τρέφει ο νέος πρόεδρος προς τους Γερμανούς”, ας τον ενημερώσουν οι επιτελείς του μήπως και δεν το γνωρίζει ότι, τα LIDL επιχειρούν απόβαση στην Αμερική και ότι ιδιοκτήτης τους είναι ο γιος και κληρονόμος του αρχιεγκληματία δεξιού χεριού του Χίτλερ εμπνευστή και ιδρυτή του σώματος των Ναζί Γιόζεφ Γκέμπελς , ιδιοκτήτης επίσης της BMW και πολλών άλλων παγκοσμίων κολοσσών φέρων σήμερα το όνομα “Χάραλντ Κουάντ”!  
     Κληρονόμος, αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που φρόντισε να μην γυρίσουν πίσω τα παιδιά των Αμερικανών όπως και τα δικά μας και των άλλων συμμάχων και που βασάνισε και έσφαξε εκατομμύρια αθώους και γυναικόπαιδα διαπράττοντας τα φρικτότερα εγκλήματα στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας!!!      
      

     Αυτά για να μην ξεχνάμε και την ιστορία!

    
     ΟΚ  Ντόναλντ, καλώς να τους δεχτείς λοιπόν, καθώς όπως φαίνεται, τώρα  μετά την Ευρώπη ετοιμάζονται να αποικήσουν και την Αμερική, περίμενε τους κι έρχονται!!! 
     Ταυτόχρονα, για καλό και για κακό, στείλε και ένα αεροπλανοφόρο μόνιμα στο Αιγαίο να στρέψει τα κανόνια του προς την Τουρκία  και πιο βόρεια, γιατί ο Σουλτάνος πήρε φόρα  και κατά τις δηλώσεις του δεν σας βλέπω καθόλου καλά!!!     

     Και Ντόναλντ μην ξεχάσεις, επειδή ξέρω πως χάρηκες με τα νέα μου, θα περιμένω ως είθισται και κατά το πρωτόκολλο τις ευχαριστίες σου!   

     Ολοκληρώνοντας επίτρεψε μου να σου υπενθυμίσω, ότι κάθε χώρα σ’ αυτόν τον πλανήτη και ιδιαίτερα η Αμερική ως νέο κράτος, χρωστάει πολλά στην Ελλάδα. Αρχίστε να μετράτε από το πολίτευμα της Δημοκρατίας και φτάστε στη σοφία, στη γνώση και στον πολιτισμό που αντλήσατε από τη χώρα μας, για να βρεθείτε τελικά σήμερα υπερδύναμη διαφεντεύοντας τις τύχες των λαών! Κι αυτό είναι ένα χρέος αέναο για σας και κάθε κράτος απέναντι στην πατρίδα μας και που δεν θα υπάρξει ποτέ αντίτιμο γι’ αυτό!!!!!!            
     ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;


Β. Αναγνώστου  ΕΛΛΑΔΑ 
Συγγραφέας- αρθρογράφος             

www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Πάντα στη διάθεση κάθε παγκόσμιου πολίτη και Μ.Μ.Ε της Ε.Ε και των ΗΠΑ!


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

© Copyright 2013 - 2021 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!