Loading...


Αρχικά θα αναφερθώ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι ίσως ξεκινήσουν από αυτή την εβδομάδα. Μια πράξη ανομολόγητη, που γι’ αυτή φυσικά φέρουν την ευθύνη όλα τα κόμματα της βουλής και κυρίως κυβέρνηση και Ν.Δ.!!!

     Ταυτόχρονα τράπεζες και funds υπό τη σκέπη της κυβέρνησης και τη συνενοχή της Ν.Δ.,  έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν να πάρουν τις περιουσίες του λαού μέσω των κόκκινων δανείων, κι αυτό, γιατί κανείς απ’ αυτούς δεν ενδιαφέρεται για τον λαό και την πατρίδα τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει μόνο είναι η εξουσία και κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν. Είναι δεδομένο πλέον ότι είναι απάτριδες, στυγνοί εκτελεστές και εκτελεστικά όργανα των δανειστών και εταίρων!!!      
     Και γι’ αυτούς που θέλουν να αμφισβητήσουν την ενοχή της Ν.Δ. ας ρίξουν μια ματιά στο άρθρο "ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..." λαμβάνοντας υπ’ όψη τους πρώτον, ότι την ίδια ακριβώς συμπεριφορά επέδειξε και ο έτερος της τριανδρίας κ. Χατζηδάκης και δεύτερον για να ψηφίσουν τον νόμο όπως έχω αναλύσει επανειλημμένως, δεν χρειάζονται καν την ψήφο των Συριζαίων!!!!!!

     Είναι τόσο προφανές, μη αμφισβητήσιμο και ασφαλές το συμπέρασμα, ότι και τα δυο αρχηγικά κόμματα έχουν άγραφη εντολή και συμφωνία κάτω από το τραπέζι “να μην ψηφίσουν επ’ ουδενί το νομοσχέδιο της ίσης μεταχείρισης των δανειοληπτών με αυτή των funds που μόνο αν κάποιος είναι ηλίθιος ή δεμένος στο άρμα τους εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα, θα μπορούσε να μην το δεχτεί!    

     Είναι αυταπόδεικτο και δεδομένο πλέον ότι είναι δεσμευμένοι απέναντι τους και κανείς δεν τολμά να παραβεί τον όρο τους αν θέλει να παραμένει στην εξουσία ή να διεκδικήσει αυτή! Είναι η αποικιοκρατική πολιτική που εφαρμόζεται πάντα  σε κάθε χώρα και αποικία με δοτή κυβέρνηση ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!!!!!!!

     Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να διατυπώσω αυτό που συμβαίνει κι αυτό επιβεβαιώνεται από το ότι κανείς από τους δυο τους δεν τολμά να φέρει τον επίμαχο νόμο προς ψήφιση στη βουλή, κωφεύοντας μονίμως και προκλητικά των εκκλήσεων εκατομμυρίων δανειοληπτών που χάνουν τις περιουσίες τους έως και τη ζωή τους!
     Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και δεν το χωρά ανθρώπινος νους, όταν δια ενός ψηφίσματος ενός πρωινού μπορούν οι ανάλγητοι και προδότες να σώσουν εκατομμύρια Έλληνες και χιλιάδες ζωές!!!

    
     Και το αποκορύφωμα της αναλγησίας τους, εκεί που αναμφίβολα σταματά πλέον το μυαλό κάθε νοήμονα Έλληνα!
     Δεν θέλησαν ποτέ να σχολιάσουν ή να διαψεύσουν τις δηλώσεις των κορυφαίων αξιωματούχων της Ε.Ε. όπως του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και άλλων, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!

     ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!

     Ποιες άλλες αποδείξεις χρειάζονται οι Δικαστές μας για να επιτελέσουν το έργο τους και γιατί οδηγούν τον λαό να παίξει αυτός τελικά τον δικό τους ρόλο; Μιλάμε πλέον  για διαπιστευμένους  προδότες, τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να το κάνουν;              


     ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!
     ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!    

    
     Με κάθε σεβασμό προς τους θεσμούς της χώρας, ελπίζοντας να πρυτανεύσει η προνοητικότητα και η σοφία του λαού μας και κυρίως των Δικαστών μας, για να μη γνωρίσει ο τόπος στιγμές που δεν θα ‘θελε να ζήσει κανείς μας ποτέ!!!!!!


Β. Αναγνώστου   
Συγγραφέας - αρθρογράφος                               

www.manifesto.com.gr
                                                                                                           

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!