Loading...


Προσωπική μου άποψη είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρουν τα Μ.Μ.Ε. κι αναφέρομαι βεβαίως ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!

     Εκεί που χρειάζονταν ολόκληρες εκπομπές και μάχες, θεωρούσαν όλα αυτά τα χρόνια ότι μια ολιγόλεπτη αναφορά θα αρκούσε να πιέσει και να αναγκάσει τους ανάλγητους πολιτικούς μας να επιτελέσουν το έργο τους απέναντι στον λαό τους!
     Μια λάθος επιλογή δυστυχώς ικανή να γκρεμίσει τη χώρα, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά εκατομμύρια Έλληνες και που πολύ σύντομα θα αφορά κάθε δανειολήπτη αυτού του τόπου! Αυτό κι αν ήταν λάθος!!!

     Ωστόσο, αν όλα τα Μ.Μ.Ε. ακολουθούσαν μαζικά μια επιθετική πολιτική αποκάλυψης του σκανδάλου έστω και για ένα μικρό διάστημα, θα είχαν αναγκαστεί όλοι αυτοί οι ανάλγητοι και δοσίλογοι που μας κυβερνούν, να φέρουν προς ψήφιση στη βουλή το μόνιμο όσο και δίκαιο αίτημα εκατομμυρίων δανειοληπτών να έχουν το δικαίωμα να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους που προσφέρονται σ’ αυτούς, κάτι που για προφανείς και πολυειπωμένους λόγους δεν το έκαναν ποτέ, και που σήμερα αν το είχαν κάνει κανείς ίσως δεν θα ‘χε κάτι να τους πει!  
     Γι’ αυτό και πιστεύω, ότι για τη σημερινή εξέλιξη την ευθύνη την έχουν τα Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

     Όπως επίσης πιστεύω ότι οι ίδιοι θα φέρουν και την ευθύνη για ό,τι συμβεί!!!!!!

     Κύριοι, ακόμα και τώρα δεν είναι αργά, ούτε για σας ούτε  για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση!!!
     ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΞΤΕ!!!

     Ωστόσο, πριν αρνηθείτε να ακολουθήσετε την ως άνω τακτική, αναλογιστείτε ως Έλληνες το βάρος της ευθύνης σας και πώς θα νοιώθετε όταν καθισμένοι στον καναπέ σας θα βλέπετε εικόνες ντροπής και θανάτου, να πετάνε τους συμπατριώτες σας στον δρόμο και κάποιους απ’ αυτούς να πηδάνε απ' τα μπαλκόνια τους κι άλλοι να 'χουν πάρει τις καραμπίνες για να διαφυλάξουν τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους μετατρέποντας τη χώρα σε φρενοκομείο και σε πεδίο μάχης, εικόνες που θα τις δούμε δυστυχώς όλοι στο αμέσως επόμενο διάστημα να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας και στις γειτονιές μας!!!         

     Κι αν όντως δεν έχετε πρόθεση να διορθώσετε τα πράγματα απ' αύριο το πρωί, τότε ψάξτε να βρείτε μια δικαιολογία καλή για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας κι αναρωτηθείτε αν πράγματι κάνατε το χρέος σας απέναντι στην πατρίδα σας και στους συνανθρώπους σας!!!

     Τέλος και σε σχέση με κάποιους δικηγορίσκους που εμφανίζονται στα πάνελ που θέλουν να το παίξουν ειδήμονες περί των κόκκινων δανείων, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν είτε την κυβέρνηση είτε την αντιπολίτευση για την αναλγησία τους να μην ψηφίζουν τον επίμαχο νόμο στη βουλή γιατί τάχα θα κακομάθουν και δεν θα πληρώνουν οι άλλοι τα δάνεια τους (είναι η γνωστή καραμέλα των δοσίλογων), αυτά τα παπαγαλάκια των τραπεζών, των funds και των εισπρακτικών εταιριών, άτομα που εξυπηρετούν εκτός των άλλων και τα προσωπικά τους συμφέροντα και τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα ανοίξουν οι δουλειές τους εις βάρος του λαού που θα χάσει τα σπίτια του, αυτοί κι αν δεν είναι Έλληνες της ντροπής!

     Είναι αυτοί που επιβάλλεται να αποκλειστούν απ’ όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας, να στοχευτούν, να χαρακτηρισθούν και να καταγραφούν στις συνειδήσεις των πολιτών, για να μην περάσει ποτέ κανείς την πόρτα τους, γιατί ουαί κι αλίμονο σ’ αυτόν που θα το κάνει!!!

     Αναμένοντας τις καλύτερες των εξελίξεων και την αντίδραση των μεγαλύτερων τουλάχιστον Μ.Μ.Ε. της χώρας, έστω και την τελευταία στιγμή!!!

 

Β. Αναγνώστου                                           
Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                 

              

© Copyright 2013 - 2021 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!