Loading...


ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!

     ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΝ  W. SCHAEUBLE, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΩΧΡΙΑ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!!!

     Υπήρξατε οι εκτελεστές των λαών μας κι αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ!!!!!!

     Επιπλέον δια της συμπεριφοράς σας και της συνωμοτικής σας στρατηγικής καταφέρατε να πείσετε την Ευρώπη και όλη την παγκόσμια κοινότητα για τα δυσώδη επεκτατικά και αποικιοκρατικά σας σχέδια, φέρνοντας στη μνήμη όλων τα ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα σας, όταν βάψατε στο αίμα όλη την Ευρώπη, στέλνοντας στον θάνατο εκατομμύρια αθώους πολίτες, σφάζοντας και καταστρέφοντας λαούς και κράτη!
     
ΜΗΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΟ 4Ο ΡΑΙΧ!!!

    
     Κανείς σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν θα ξεχάσει ποτέ τις εκατοντάδες εκατομμύρια των θυμάτων σας στους δυο πολέμους και τα θηριώδη εγκλήματα σας, γι’ αυτό μην επαναπαύεστε στις εφήμερες δάφνες σας.         
    
Αλλάξτε προσωπείο και πολιτική έγκαιρα πριν είναι αργά, γιατί ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΟ, ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ!!!

     Είναι προφανές πλέον ότι δεν έχετε καταλάβει που οδηγείστε και τι σας περιμένει, ωστόσο αυτή τη φορά να θυμάστε ότι δεν θα ‘χετε τον οίκτο κανενός!!!

     Ξεπεράσατε κάθε όριο ανοχής μας κι αν πιστεύετε ότι οι λαοί της Ευρώπης θα δεχτούν να ζήσουν για άλλη μια φορά κάτω από τη μπότα σας ως φέουδα και παρίες υπό καθεστώς εξάρτησης και δουλείας, ήρθε η ώρα να πληρώσετε ως λαός το τίμημα σας και πιστέψτε ότι θα εισπράξετε αυτό που σας αξίζει!!!

    
     Δείτε προηγούμενα άρθρα μας που παραπέμπουν στις επόμενες εξελίξεις και που σας αφορούν και ταυτόχρονα ανατρέξτε και σε άλλα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια site να δείτε τον δικό σας Αρμαγεδδώνα να ‘ρχεται!      

     Δείτε τους πολιτικούς της χώρας σας και άλλες προσωπικότητες έως  και τον υπουργό σας κ. Ζ. Γκάμπριελ όπως και τα Μ.Μ.Ε. που βρίθουν καθημερινών παρεμβάσεων και άρθρων εναντίον της πολιτικής σας και δη εναντίον αυτού του ψυχασθενούς που σας οδηγεί ευθέως στη καταστροφή, ενώ εσείς δείχνετε να το διασκεδάζετε απολαμβάνοντας τα βασανιστήρια που κάνετε στους Έλληνες και κάθε λαό της Ε.Ε., φτάνοντας στο σημείο να απειλείτε ακόμα και τη Γαλλία!!!

     Κυρία Μέρκελ, αρκετά τα βασανιστήρια σας, οι μεθοδεύσεις σας και οι εκβιασμοί σας, οι μίζες και οι δυσώδεις εξαγορές ανθρώπων και συνειδήσεων!
     Αρκετά με τις συνομωσίες σας και τις κλοπές του Εθνικού πλούτου  κάθε κράτους και του πλούτου των λαών τους μέσω των funds και των κλεμμένων τραπεζών τους με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς! Αυτά όλα πρέπει να τελειώσουν και μαζί με αυτούς και η επικυριαρχία σας!!!   

     ΩΣ ΕΔΩ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ!!!                                                                                                                                                            
                    

     ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου  ΕΛΛΑΔΑ  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                       
www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. (Το παρόν άρθρο, αφιερώνεται σ’ αυτούς τους πανηλίθιους και δοσίλογους που μας κυβερνούν, για να δουν οι ανάλγητοι ότι υπάρχουν ακόμα απλοί πολίτες σ’ αυτόν τον τόπο που ανιδιοτελώς δίχως οφίτσια και τίτλους, μπορούν να βοηθούν τη πατρίδα τους)!READ THE ARTICLE IN ENGLISH


© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!