Loading...


Πατριώτες είναι αδύνατον να τους παρακολουθήσει και να καταγράψει κάποιος τις απίστευτες παλινδρομίες τους και τα συνεχή και εγκληματικά τους λάθη!

     Οι άνθρωποι δεν περιγράφονται, τέτοιο επίπεδο αυτογελοιοποίησης και αυτοκαταστροφικότητας δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ από πολιτικούς σ’ αυτόν τον τόπο, όσες κυβερνήσεις κι αν πέρασαν. Άλλα το πρωί άλλα το βράδυ και την άλλη μέρα τανάπαλι. Στις μεταξύ τους δε επαφές, ο πύργος της Βαβέλ φαντάζει ως ένα κοινό σπιτικό!
     
Τόσο γελοίο και ανεπαρκή συνδυασμό πολιτικών προσώπων Ευρωπαϊκής χώρας και δη διαρχίας Πρωθυπουργού και ΥΠΟΙΚ, δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην Ευρώπη ή σε όποιο άλλο προηγμένο κράτος!   


     Αν είναι δυνατόν μια ομάδα κομπλεξικών ξεβράκωτων πρώην αναρχικών (που επικροτούν έως και σήμερα τις πράξεις των ομοίων τους), αγράβατων και τσαλακωμένων, προφανώς και βρωμύλων, επαιτών και σκυφτούληδων, ανθρώπων δόλιων και αναξιοπρεπών, μια κουστωδία γελοίων και ψευτών δοσίλογων και προδοτών, να εκπροσωπούν τον λαό μας!                         
     Λυπάμαι, αλλά με αυτούς τους δυο και τους υπόλοιπους της κυβέρνησης, αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα θα ‘πρεπε να γελάμε μαζί τους, όπως γελάει όλη η Ευρώπη και κάθε λαός της γης!    
     Ποιος θα μας λυπηθεί για την κατάντια μας και ως πότε πρέπει να πληρώνουμε το λάθος μας;

     Πατριώτες, δεν υπάρχει σωτηρία μ’ αυτούς και το ‘χουμε ξαναπεί!   

     Δείτε τους ανεγκέφαλους και γελοίους τι κάνουν, πως γελοιοποιούνται και γιατί κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Αυτό είναι και η αιτία που χάσαμε φίλους και συμμάχους, κάθε μάχη και τελικά τον πόλεμο!!!

     Tη μια μέρα γλύφουν τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ κατηγορώντας τους Αμερικανούς και την άλλη όταν οι Γερμανοί τους φτύνουν εξυμνούν τους Αμερικανούς και το Δ.Ν.Τ. κατηγορώντας τους Γερμανούς. Την επομένη όταν κάποιος από αυτούς τους φτύσει, αλλάζουν στρατόπεδο και κατηγορούν τους άλλους εκθειάζοντας αυτούς που κατηγορούσαν την προηγούμενη!
     Μονίμως παλινδρομούν και γελοιοποιούνται πηγαίνοντας κατά όπου φυσάει ο άνεμος, από τη μια αποτυχία στην άλλη σύροντας τη χώρα στον γκρεμό, στην ντροπή και στην αέναη εξάρτηση, τελικά στη σκλαβιά!                  

     Και όλα αυτά όταν ο γερμανικός τύπος και όλα τα κόμματα της Γερμανίας, ακόμα και κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, εξαπολύουν καθημερινά σφοδρές επιθέσεις εναντίον του μεγαλύτερου εχθρού της χώρας μας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως έκανε χθες η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, για τους χειρισμούς του στο ελληνικό ζήτημα καλώντας τον να παραιτηθεί, επισημαίνοντας ότι προσπαθεί να θέσει την Ελλάδα υπό καθεστώς δουλείας για τα επόμενα 50 χρόνια εκθέτοντας σοβαρά τη χώρα του!                                                                                                                      
     Και ενώ συμβαίνουν αυτά τα οποία ενδυναμώνουν τις θέσεις μας κι αποδυναμώνουν τον Σόιμπλε πριονίζοντας τον θρόνο του, όπου και ο στόχος μας, την ίδια στιγμή το κυβερνητικό ντουέτο μας κατά όπως ο τίτλος της ομώνυμης ταινίας “ο ηλίθιος και πανηλίθιος” εξυμνούσε την προσωπικότητα του και τις καλές του προθέσεις απαλλάσσοντας τον από τις κατηγορίες, εκθέτοντας όλους αυτούς που θέλησαν  και θέλουν να μας συμπαρασταθούν!  
     
Έκαναν το ίδιο λάθος που έκαναν και με το Δ.Ν.Τ, όταν αυτό υποστήριζε ότι το χρέος μας είναι μη βιώσιμο! Οι καταστροφείς και ανεγκέφαλοι, φρόντισαν να παρουσιάσουν 4% πλασματική ανάπτυξη για να τους αναγκάσουμε τελικά να αποσυρθούν και αυτοί των θέσεων τους! Είναι όντως μοναδικοί κι απίστευτοι!!!

          
     ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

     Ακόμα και οι αρχηγοί κάποιων φυλών της Αφρικής και του Αμαζονίου θα τους έπαιρναν με τις καρύδες, κι όμως είναι ακόμα εκεί γαντζωμένοι στην εξουσία να μας κυβερνούν!

     Κι αναρωτιέμαι, τελικά η ντροπή για ποιους είναι άραγε, γι’ αυτούς ή για μας;   

     Και δεν φτάνουν όλα αυτά που μας κάνουν, δυστυχώς καθόμαστε σαν κότες  περιμένοντας να ’ρθουν να πάρουν τις περιουσίες του λαού, να ολοκληρώσουν την προδοσία τους και τα σχέδια τους, αφαιρώντας το δικαίωμα από κάθε συμπατριώτη τους να διεκδικήσει προ των funds με τους ίδιους όρους το δάνειο του, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!                                                                                                          

     Και συνεχίζουν οι αμετανόητοι και προδότες το εργο τους! Νέο πωλητήριο για δάνεια 1 δισ. ευρώ βγάζει εντός του Ιουνίου η Eurobank. Επιπλέον άλλα δάνεια 3,5 δις. ευρώ θα διαθέσει η Τράπεζα και σε ορίζοντα 12μήνου.
     Ταυτόχρονα,
δάνεια 1,5 δισ. ευρώ θα μεταβιβάσει η Alpha Bank στη Cepal ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!!!                                                      

     Και το έγκλημα συνεχίζεται και κανείς δεν αντιδρά! ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΘΑ ’ΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ! ΚΥΡΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

     Ολοκληρώνοντας, μόνο μια ερώτηση προς τον πρωθυπουργό της χώρας:
“Αλέξη, δεν διέψευσες τον Γιάνη στα περί της αναφοράς σου στο Γουδί”! Καλομελέτα κι έρχεται, λες να ‘ναι η πρώτη αλήθεια που είπες;
                                                                                                                   

     Ειλικρινά πιστεύω πως για πρώτη φορά θα δικαιωθείς!!!!!!                                                                                                                                                                                                                              

Β. Αναγνώστου                              
www.manifesto.com.gr
 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!