Loading...


Δείτε την εικόνα του, το εύδαιμον χαμόγελο του και το γέλιο του, το άστοχο και άτοπο σαρκαστικό σχόλιο του για το φέσι (σήμα κατατεθέν της Τουρκίας), όταν οι Τούρκοι είναι προ των πυλών και έτοιμοι να μας το φορέσουν!
     Τις απερίγραπτες αναφορές του και την απόρριψη του από τους πάντες για όλα τα θέματα μας και πείτε μου, αν αυτό το ανθρωποειδές πρέπει να κυβερνά τη χώρα ή να βρίσκεται έγκλειστο σε ψυχιατρική κλινική!         

     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

     Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οδήγησε τη χώρα στο τελικό στάδιο της χρεοκοπίας και τον λαό στα πρόθυρα της εξέγερσης! Επίσης δεν αντιλαμβάνεται, ότι μ’ αυτόν κυβέρνηση σωτηρία δεν υπάρχει, ζει στον δικό του κόσμο!!!

     Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος πλην της άμεσης καθαίρεσης του κι αυτό μόνο με δυο τρόπους μπορεί να γίνει!
     Ο πρώτος είναι δια της επέμβασης της Δικαιοσύνης! Να του αποδοθεί η κατηγορία για Εσχάτη προδοσία, να συλληφθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του, να οδηγηθούν στη φυλακή και να δικαστούν όλοι!!!

     Αν αυτό δεν συμβεί δυστυχώς θα οδηγηθούμε στη δεύτερη επιλογή.

     Θα αναλάβει ο λαός και οι εξελίξεις θα είναι τραγικές κι αυτό είναι κάτι που το απευχόμεθα όλοι, ωστόσο μοιραίως θα συμβεί!!!


     Στο πρόσφατο άρθρο μου ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… αναφέρομαι στην πρωτοβουλία που πρέπει να αναλάβουν για να σώσουν τη χώρα από τα χειρότερα που κανείς δεν θα ‘θελε να ζήσει σ’ αυτόν τον τόπο, ωστόσο βαθειά σιωπή!!!

     Πατριώτισσες-πατριώτες, θα ξαναθέσω το θέμα ρωτώντας, τι κάνουμε;
     Η πατρίδα μας κινδυνεύει και χάνεται, όχι μόνο οικονομικά αλλά και Εθνικά! Δείτε την χθεσινή ανακοίνωση των ΗΠΑ για τις επερχόμενες εξελίξεις στα Βαλκάνια, αλλά και τις δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών και θεσμών που αφορούν τα αιτήματα μας στα πραγματικά υπαρξιακά προβλήματα της χώρας, ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!!

     Η ευθύνη σωτηρίας της χώρας δεν περιορίζεται στην εκτέλεση των καθηκόντων μιας κυβέρνησης και ιδιαίτερα της σημερινής, είναι και ευθύνη της δεύτερης Εξουσίας του τόπου!

     Ωστόσο, αν κι αυτή αδρανεί τι πρέπει να κάνουμε ως λαός; Να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια των δοσίλογων, αυτών που πρόδωσαν Πατρίδα και Λαό για να οδηγήσουν τα σύνορα μας στα προ της περιόδου του 1912 και τους πολίτες στις στοές και στα παγκάκια δίνοντας τις περιουσίες του λαού στους εγκληματίες μέντορες τους, αρνούμενοι να προσφέρουν μια ευκαιρία στους δυστυχείς όπως τους κατάντησαν δανειολήπτες συμπατριώτες τους, μην ψηφίζοντας έναν απλό νόμο στη βουλή;

    
     Η απάντηση ανήκει σ’ εσάς!!!


Β. Αναγνώστου                         
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!