Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΤΩ & ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΑΝΤΑ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριε πρωθυπουργέ, το ότι σας ‘’έκατσε’’ θετικό αποτέλεσμα στο θέμα της υγειονομικής κρίσης, αυτό δεν αποδεικνύει ότι είστε ικανός να διαχειριστείτε τα εθνικά και οικονομικά θέματα της χώρας, γιατί σε όλα τα άλλα δυστυχώς αποτύχατε!

     
     Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε στους στοχευμένους και ανθελληνικούς χειρισμούς σας σε βάρος των κυνηγημένων και δεινοπαθούντων ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών και συνανθρώπων μας, ενός συνόλου 2-3 εκ. πολιτών που εσείς οι ίδιοι πτωχεύσατε ως πολιτικοί, αποφασίζοντας συνειδητά να προσφέρετε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους στις τράπεζες και στα Funds!
     Επίσης δεν θα αναφερθούμε στον παγκόσμιο διασυρμό μας και στην καθημερινή ραγιάδικη συμπεριφορά σας απέναντι στους Τούρκους που μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε. Αυτή που απομακρύνει τους συμμάχους μας έως και τους τελευταίους εναπομείναντες από κοντά μας στέλνοντας τους στην αγκαλιά του Ερντογάν, όπως συνέβη σήμερα με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, γιατί είστε αναξιόπιστοι,  άχρηστοι, υποταγείς και κότες, όταν ζητάτε από τους άλλους να σας ανεβάσουν τα βρακιά να σώσουν τη τιμή σας! ΝΤΡΟΠΗ!
     Κατάλαβαν πλέον όλοι γύρω μας, όπου υπάρχουν σύνορα, ότι δεν έχετε το τσαγανό να αντιδράσετε και στήσανε πάρτυ ανόητοι να πάρουν τη μισή Ελλάδα και εσείς "περί άλλων τιτιβίζετε"!. Έτσι που το πάτε η Πελοπόννησος θα μείνει μόνο!
     Τόσο καιρό σας τα λέμε, ωστόσο όμοιοι κι εσείς των ανεγκέφαλων προκατόχων σας, συνυπεύθυνοι για τη σημερινή μας κατάντια, οδηγείται τελικά τη χώρα δίχως συμμάχους όλο και πιο κοντά σε μια νέα Εθνική τραγωδία χειρότερα αυτής της Μικρασιατικής καταστροφής!!!

     Ωστόσο, αφήνοντας πίσω αυτά τα δύο μείζονα Εθνικά μας θέματα ας πάμε στο επόμενο θέμα. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε ένα άλλο επίσης κρίσιμο και μείζον θέμα, αυτό που αφορά τη νέα δέσμη μέτρων που ανακοινώσατε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που για μας είναι δεδομένο πλέον ότι δια αυτής της επιλογής θα οδηγήσετε τη χώρα στα βράχια και στη καταστροφή καθώς είναι αδιαμφισβήτητο όσο αναμενόμενο και φυσικό, να περάσουν τα σύνορα μας " κάθε καρυδιάς καρύδι"!
     Βεβαίως απευχόμεθα να δικαιωθούμε για άλλη μια φορά και είναι το μόνο που δεν θέλουμε να συμβεί, ωστόσο, είναι αυτό που πρόκειται να γίνει αν δεν αναθεωρήσετε άμεσα τις αποφάσεις σας, σε αντίθετη περίπτωση δυστυχώς θα μας θυμηθείτε αλλά τότε θα 'ναι αργά και μαζί με εσάς θα το πληρώσει και ο Ελληνικός λαός!!! 
        
     Κύριοι, ισχυρίζεστε ότι για οικονομικούς λόγους η χώρα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της να μπουν ανεξέλεγκτα οι όποιοι τουρίστες που έτσι κι αλλιώς δεν θα ‘ναι πολλοί!                      
     Δηλαδή ενώ γνωρίζετε τι θα γίνει, εκθέτετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, με τραγικά πιθανά - για μας σίγουρα -αποτελέσματα, σε απώλειες ζωών μετουσιώνοντας τον σε Ιφιγένεια, θέτοντας ταυτόχρονα υπό δοκιμασία την οικονομία της χώρας μας, όπως επίσης και προ του κινδύνου μιας νέας οικονομικοκοινωνικής καταστροφής!!!                                                                                       

     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ & ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ & ΛΟΓΙΚΗΣ!
     ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΜΗ ΙΑΣΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ!!!  

     Τολμήστε και κάντε αυτό που σας προτείνουμε αφήνοντας πίσω σας τους εγωισμούς και τις όποιες αναστολές σας. Μια είναι η κίνηση ΜΑΤ που θα σώσει την οικονομία, τον λαό και το κράτος! Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες ανάτασης της χώρας μας αναλαμβάνοντας την οργάνωση και την εφαρμογή της πρότασης μας ανακοινώνοντας την απ’ άκρη σ’ άκρη της γης.
     Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα μαζέψουμε την παγκόσμια Ελίτ στην πατρίδα μας για διακοπές, καθιερώνοντας την για πάντα ως την πρώτη χώρα επισκεψιμότητας των VIP! 

     Η πατρίδα μας είναι ένας επίγειος παράδεισος, γι αυτό και είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος συμμάχων και εχθρών. Ας τη μετατρέψουμε λοιπόν σε ασφαλές καταφύγιο!  Κανείς δεν πρέπει να περάσει τα σύνορα όποιος κι αν είναι αυτός αν δεν πληροί τους αυστηρότερους όρους των διπλών εξετάσεων, είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι αυτοί που θα ‘ρθουν για να νοιώθουν ασφαλείς, έστω κι αν οι ίδιοι υποστούν αυτή τη διαδικασία, καθώς γι αυτούς αυτό θα αποτελέσει την δικλίδα ασφαλείας που επιζητούν να βρούν για την περίοδο των διακοπών τους και αυτό φυσικά δεν θα τους αποτρέψει να 'ρθουν!  
             
     Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η παγκόσμια κοινότητα είναι φοβισμένη, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τη γη εύποροι και έτοιμοι να κάνουν διακοπές επιζητώντας την ασφάλεια τους και όχι να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους πηγαίνοντας σε μια χώρα που θα έχει ανοίξει σε όλους τα σύνορα της, σε κάθε "σακιδιούχο" τουρίστα ή μη, ερχόμενο από οποιαδήποτε χώρα έστω και της Ε.Ε. να περάσει τα σύνορα μεταφέροντας τον Κορωνοιό δίχως πιστοποιητικά πρώτων εξετάσεων και δεύτερων κατά την είσοδο του στη χώρα, αυτών των αυστηρών προυποθέσεων που θα ορίσει η κυβέρνηση μας, απαιτώντας έναν πλήρη προληπτικό ιατρικό έλεγχο, μειώνοντας έως και μηδενίζοντας τους όποιους πιθανούς κινδύνους μετάδοσης της ασθένειας, διασφαλίζοντας τον λαό μας, κάθε επισκέπτη και τουρίστα, επιβαρύνοντας τους ακόμα και με το κόστος των εξετάσεων τους!!!

     ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
                                                                ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος
                  

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!