Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΤΩ & ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΑΝΤΑ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριε πρωθυπουργέ, το ότι σας ‘’έκατσε’’ θετικό αποτέλεσμα στο θέμα της υγειονομικής κρίσης, αυτό δεν αποδεικνύει ότι είστε ικανός να διαχειριστείτε τα εθνικά και οικονομικά θέματα της χώρας, γιατί σε όλα τα άλλα δυστυχώς αποτύχατε!

     
     Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε στους στοχευμένους και ανθελληνικούς χειρισμούς σας σε βάρος των κυνηγημένων και δεινοπαθούντων ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών και συνανθρώπων μας, ενός συνόλου 2-3 εκ. πολιτών που εσείς οι ίδιοι πτωχεύσατε ως πολιτικοί, αποφασίζοντας συνειδητά να προσφέρετε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους στις τράπεζες και στα Funds!
     Επίσης δεν θα αναφερθούμε στον παγκόσμιο διασυρμό μας και στην καθημερινή ραγιάδικη συμπεριφορά σας απέναντι στους Τούρκους που μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε. Αυτή που απομακρύνει τους συμμάχους μας έως και τους τελευταίους εναπομείναντες από κοντά μας στέλνοντας τους στην αγκαλιά του Ερντογάν, όπως συνέβη σήμερα με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, γιατί είστε αναξιόπιστοι,  άχρηστοι, υποταγείς και κότες, όταν ζητάτε από τους άλλους να σας ανεβάσουν τα βρακιά να σώσουν τη τιμή σας! ΝΤΡΟΠΗ!
     Κατάλαβαν πλέον όλοι γύρω μας, όπου υπάρχουν σύνορα, ότι δεν έχετε το τσαγανό να αντιδράσετε και στήσανε πάρτυ ανόητοι να πάρουν τη μισή Ελλάδα και εσείς "περί άλλων τιτιβίζετε"!. Έτσι που το πάτε η Πελοπόννησος θα μείνει μόνο!
     Τόσο καιρό σας τα λέμε, ωστόσο όμοιοι κι εσείς των ανεγκέφαλων προκατόχων σας, συνυπεύθυνοι για τη σημερινή μας κατάντια, οδηγείται τελικά τη χώρα δίχως συμμάχους όλο και πιο κοντά σε μια νέα Εθνική τραγωδία χειρότερα αυτής της Μικρασιατικής καταστροφής!!!

     Ωστόσο, αφήνοντας πίσω αυτά τα δύο μείζονα Εθνικά μας θέματα ας πάμε στο επόμενο θέμα. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε ένα τρίτο επίσης μείζον θέμα,  στη νέα δέσμη μέτρων που ανακοινώσατε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που για μας είναι δεδομένο ότι δια της επιλογής σας θα οδηγήσετε τη χώρα στα βράχια και στη καταστροφή γιατί θα έρθουν εδώ ‘’ κάθε καρυδιάς καρύδι’’!
     Φυσικά απευχόμεθα να δικαιωθούμε και είναι το μόνο που δεν θέλουμε, ωστόσο είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί αν δεν αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας! 
        
     Κύριοι, ισχυρίζεστε ότι για οικονομικούς λόγους η χώρα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της να μπουν ανεξέλεγκτα τουρίστες που έτσι κι αλλιώς δεν θα ‘ναι πολλοί!                      
     Δηλαδή ενώ γνωρίζετε τι θα γίνει, εκθέτετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, με τραγικά πιθανά αποτελέσματα σε απώλειες ζωών μετουσιώνοντας τον σε Ιφιγένεια, θέτοντας ταυτόχρονα υπό δοκιμασία  την οικονομία της χώρας και προ του κινδύνου μιας ολοκληρωτικής εθνικής καταστροφής!                                                                                        

     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ & ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ & ΛΟΓΙΚΗΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΜΗ ΙΑΣΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ!!!  
     Τολμήστε και κάντε αυτό που σας προτείνουμε αφήνοντας πίσω σας τους εγωισμούς, τα λάθη και τις όποιες αναστολές σας. Μια είναι η κίνηση ΜΑΤ που θα σώσει την οικονομία, τον λαό και το κράτος! Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες ανάτασης της χώρας μας αναλαμβάνοντας την οργάνωση και την εφαρμογή της πρότασης μας ανακοινώνοντας την απ’ άκρη σ’ άκρη της γης. Αν δεν το κάνουμε εμείς θα βρεθούν κάποιοι άλλοι να το κάνουν και είναι αυτό που δεν πρέπει να συμβεί!

     Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα μαζέψουμε την παγκόσμια Ελίτ στη χώρα μας για διακοπές, καθιερώνοντας την για πάντα ως την πρώτη χώρα επισκεψιμότητας των VIP! 
     Η πατρίδα μας είναι ένας επίγειος παράδεισος, γι αυτό και είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος συμμάχων και εχθρών. Ας τη μετατρέψουμε σε ασφαλές καταφύγιο!  Κανείς δεν πρέπει να περάσει τα σύνορα όποιος κι αν είναι αυτός αν δεν πληροί τους όρους των διπλών εξετάσεων, είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι αυτοί που θα ‘ρθουν έστω κι αν οι ίδιοι υποστούν τις εξετάσεις!  
     Κύριοι, είναι το μόνο που δεν πρέπει να σκεφτείτε!!!           


     Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η παγκόσμια κοινότητα είναι φοβισμένη, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τη γη εύποροι και έτοιμοι να κάνουν διακοπές επιζητώντας την ασφάλεια τους και όχι να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους πηγαίνοντας σε μια χώρα που θα έχει ανοίξει σε όλους τα σύνορα της, σε κάθε σακιδιούχο τουρίστα ή μη, ερχόμενο από οποιαδήποτε χώρα έστω και της Ε.Ε. να περάσει τα σύνορα μεταφέροντας τον Κορωνοιό δίχως πιστοποιητικά πρώτων εξετάσεων και δεύτερων κατά την είσοδο του στη χώρα, αυτών που θα ορίσει  η κυβέρνηση, απαιτώντας έναν πλήρες προληπτικό ιατρικό έλεγχο μειώνοντας έως και μηδενίζοντας τους όποιους πιθανούς κινδύνους μετάδοσης της ασθένειας, διασφαλίζοντας τον λαό μας, κάθε επισκέπτη και τουρίστα!  
     ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος
                  

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!