Loading...


“Κύριοι”, φτάσατε στον πάτο της ντροπής και στην πλήρη απαξίωση! Με 13%
-  και έναν λαό να λιμοκτονεί περιμένοντας τις επόμενες μειώσεις στα έσοδα του, με τις τράπεζες, τα funds και το δημόσιο να ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι αδιανόητο πλέον για κάθε νοήμονα Έλληνα να βρίσκεστε ακόμα στην εξουσία!
     ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!!! 
      
   

     Αυτά που έχετε κάνει αλλά και αυτό που κάνετε τώρα στον λαό σας, ξεπερνά τα όρια κάθε λογικής ακόμα και αυτά τα όρια της εσχάτης προδοσίας!!!       

    
     Δεν χρειάζεται καν να αναζητηθούν πλέον άλλα στοιχεία για την ενοχή σας, όπως επίσης δεν χρειάζεται να περάσει κανείς σας από δίκη! Είστε συνωμότες και προδότες, ξεπουλημένοι, Νενέκοι και Τσολάκογλου, Εφιάλτες της πατρίδας σας -με τη διττή έννοια- και ο λαός πλέον θα έχει τον πρώτο λόγο για σας, ούτε καν οι Δικαστές!!!
    

     Θα ‘στε τυχεροί αν περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας στα μπουντρούμια!!!!!!

    
     Με τις αναφορές του Βαρουφάκη και μάλιστα μη διαψεύσιμες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της χώρας, με τα του Καμμένου θέματα και τις επεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και στους Δικαστές με προφανή πλέον στόχο να καθιδρύσετε τη δική σας Σοβιετία, αυτή που ονειρευόσαστε αραχτοί στα Εξάρχεια με τα Καρανικοφιλαράκια σας, μην φαντασιώνεστε πως ο λαός θα σας επιτρέψει ποτέ να ολοκληρώσετε την προδοσία σας!
     Είστε μια άλλη κάστα ανθρώπων που δεν έχουν θέση σ’ αυτόν τον τόπο!

     Δεν είστε μόνο οικονομικοί εγκληματίες κατά όπως σας χαρακτηρίζουν πολλοί, είστε στυγνοί εγκληματίες ποινικού Δικαίου και εκτελεστές του λαού σας, καθώς περάσατε πλέον σε άλλο επίπεδο με τις πράξεις σας, οδηγώντας κάθε μέρα πολίτες στα νοσοκομεία και στον θάνατο, ειτε γιατί πέσαν από τις ταράτσες και τα μπαλκόνια είτε γιατί πήγαν σκαστοί απ’ την ανέχεια και την ντροπή τους!     

     Δεν υπάρχει γειτονιά πλέον σ’ όλη τη χώρα που να μη θρηνεί τους νεκρούς της!!!      

     ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΠΟ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ!           
     ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ!

     ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΝΑ ‘ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ Θ’ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    

     Ωστόσο και κλείνοντας με αυτό, όσοι έχουν λόγους να δουν και άλλοι να μάθουν τι θα συμβεί από τις 3-Αυγουστου και μετά, ημερομηνία έναρξης ισχύος του Ε.Μ., ας πατήσουν ΕΔΩ να δουν τον εμπαιγμό του λαού μας, τον διασυρμό του και τη σφαγή που θα ακολουθήσει εναντίον των δανειοληπτών της χώρας και κάθε οφειλέτη του Δημοσίου!
     Μετά βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και αποφασίστε τι πρέπει να κάνουμε με τους προδότες που μας κυβερνούν!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                                 

www.manifesto.com.gr                                                                                                                              

© Copyright 2013 - 2018 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!