Loading...


ΑΝΑΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!


Φίλοι μου, αυτός μόνο βοσκός στις στέπες της Σ. Ένωσης θα μπορούσε να ‘ναι, τι δουλειά έχει τούτο το “πράμα” στην πολιτική και στη βουλή των
Ελλήνων;

     Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και τι θα ακούσουν τα αυτιά μας!
     Τη μια μέρα, “Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου…” και την άλλη ασταμάτητος δεν παύει να βρίζει και να απειλεί ως ανώτατος άρχων τους πάντες, έως και τους δικαστές, απαξιώνοντας τους ίδιους, καταλύοντας αρχές και αξίες έως και το πολίτευμα μας! Ως που θα πάει αυτή η ντροπή και έως που θα ρίξουν τελικά αυτοί που κυβερνούν τον τόπο το επίπεδο της δόλιας αυτής πατρίδας μας!
     Πιστεύω πως θα καταλάβατε πλέον όλοι, ότι μιλάμε για το πρώτο Φασιστοπαλίκαρο του πρωθυπουργού της χώρας!!!

    
     Ωστόσο ανόητε, άξεστε κι αγροίκε, πολιτικάντη της πλάκας που θα’ πρεπε να ζεις κλεισμένος σε μαντρί σε καμιά ρεματιά του Ψηλορείτη και όχι να είσαι υπουργός,  ήρθε η ώρα να μάθεις κάποια πράγματα πριν ο λαός σε στείλει μαζί με τους άλλους ομοίους σου στα μπουντρούμια ή στο Γουδί!!!

     Μάθε λοιπόν ότι “μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις” και κράτα κάποια απ’ αυτά που θα σου πω, γιατί θα ‘ρθει η στιγμή που θα με θυμηθείς!!!

    
     Ποιος νομίζεις ότι είσαι μπάσταρδε κομπλεξικέ και ηλίθιε, τι είναι όλα αυτά που λες κάθε φορά; Έχεις καταλάβει ότι απευθύνεσαι στον Ελληνικό λαό και όχι σε Μπολσεβίκους; Άθλιε υπερόπτη και κομπαστή, σίχαμα και νοσταλγέ ολοκληρωτικών καθεστώτων, συνειδητοποιείς τι λες και τι κάνεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι μας προσβάλεις ως άτομα και λαό; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να φέρεσαι έτσι απέναντι σε ελεύθερους πολίτες και δη σ’ αυτόν τον βασανισμένο λαό που ρημάξατε κλέβοντας του κάθε μέρα το βιος του και τη ζωή του;     

     Πώς τολμάς πανάθλιε να πιάνεις στο βρομόστομα σου τον λαό μας; Δεν φτάνει που τον καταστρέψατε και γκρεμίσατε τη χώρα, πρέπει να δεχόμαστε και τις ύβρεις σου;

    
     Δεν τραβάς για τη Βουλή παλιοσίχαμα δοσίλογε να ψηφίσεις μαζί με τους ομοίους σου το νομοσχέδιο, να προηγούνται οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους πριν τα δώσετε στα funds, μήπως και προλάβουν κάποια εκατομμύρια Έλληνες να σώσουν τις περιουσίες τους, τα παιδιά τους  και τη ζωή τους και σταματήσουν να πέφτουν από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες, γιατί θυμήσου, την ώρα που θα σας κρεμάει ο λαός θα κλαις σαν κοπέλι παρακαλώντας να σώσεις το τομάρι σου, γιατί κάτι τέτοιοι σαν και σένα φοράγανε τις κουκούλες!!!!!!! 

     Το μόνο που κάνεις βλάκα είναι να ασχολείσαι με το Ίντερνετ όλο το 24ωρο με ανταλλαγές μηνυμάτων και ύβρεων ως ένας άνεργος και περιθωριακός τύπος των εξαρχείων, παραμελώντας τα καθήκοντα σου διαλύοντας το σύστημα υγείας αφήνοντας τον κόσμο να πεθαίνει στους διαδρόμους, δίχως γιατρούς και φάρμακα και στοιχειώδη νοσηλεία, κάνοντας μονίμως τον νταή και που το μόνο που δεν κάνεις είναι να παράγεις έργο!!!      
    
Επιτέλους πάψε να μιλάς και να επιτίθεσαι σε όλους! Ως εδώ και μη παρέκει, αρκετά μαζί σου! Παραιτήσου, μάζευτα και πάρε τα στρινγκάκια σου και πήγαινε και κρύψου στο χωριό σου μπας και προλάβεις να σωθείς, γιατί οι ώρες σας πλησιάζουν!!!            

     ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ &ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!! Πάνβλακα και μουρλοφαντασμένε, δεν απευθύνεσαι σε Μουζίκους και δεν διατάζεις Προλετάριους! Ξύπνα από το όνειρο σου και συνειδητοποίησε ότι δεν βρίσκεσαι σε Σοβιετία ούτε στη Ρώμη, απευθύνεσαι σε Έλληνες, που μπορεί να τους φτωχοποιήσατε, να τους κλέψατε τις περιουσίες και τις οικονομίες τους, την υπερηφάνεια τους όμως και την αξιοπρέπεια τους είναι αξίες που δεν μπορείτε να τους τις κλέψετε ποτέ κι αυτό να το θυμάστε όταν θα ‘ρθει η στιγμή να πληρώσετε τα ανομήματα σας και την προδοσία σας, είτε βρεθείτε στο εδώλιο μπροστά στους Δικαστές είτε εισπράξετε τα των έργων σας αυτό που σας αξίζει, FACE TO FACE από τον λαό!!!!!!! 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος              

www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Κι αν απορείς ανόητε και θες να μάθεις ποιος είμαι, για να μην πεις καμιά ηλιθιότητα πάλι από αυτές που καθημερινά ξεστομίζεις, δες κάποια από τα άρθρα μου και μετά διάβασε το βιβλίο μου και θα καταλάβεις...!

© Copyright 2013 - 2018 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!