Loading...


Θα ‘ναι εκείνες οι μαύρες στιγμές του πρωινού της 3ης Αυγούστου, όπου όλοι οι δανειολήπτες και οφειλέτες των Ταμείων και της εφορίας της χώρας, μπαίνοντας στην πλατφόρμα θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν πλέον το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους και ότι όλο αυτό στοχεύει μόνο στην αρπαγή και καταλήστευση κάθε περιουσιακού τους στοιχείου από τα κοράκια-funds, αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες και στυγνούς εκτελεστές των λαών, με τη συνεργασία όλων των δοσίλογων της κυβέρνησης μας και τη σύμφωνη γνώμη και συναίνεση της αξ\κής αντιπολίτευσης!!!

     ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
     Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι μετά από 200 χρόνια Ελευθερίας και αγώνες αίματος δεκάδων γενιών, ο λαός μας θα έχανε ό,τι έφτιαξε μαζί με τους προγόνους του και θα βρισκόταν πάλι υπό καθεστώς κατοχής και δουλείας!!!

     Δεν χρειάζεται να αναφερθώ εκ νέου σε ό,τι πρόκειται να συμβεί, τα έχω ήδη πει αρκετές φορές, εξάλλου, όπου και να διαβάσει κανείς τα άρθρα και οι αναλύσεις βρίθουν, γι’ αυτό θα περιοριστώ μόνο στις κάτωθι επισημάνσεις:     
     α) Αν υπάρχει έστω και στοιχειώδης νοημοσύνη στους κυβερνώντες πρέπει την παραμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας, να ανακοινώσουν ότι οι διακανονισμοί θα ισχύσουν για όλα τα δάνεια και οφειλές του Δημοσίου, συμπεριλαμβάνοντας και αυτά που δημιουργήθηκαν έως και τις 2-8-2017!!!
     Οι λόγοι είναι πολλοί και αυτονόητοι, ωστόσο η κυβέρνηση ως συνήθως δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνει! Αν δεν προχωρήσει σ’ αυτό, κανείς πολίτης και επιχείρηση δεν θα μπορέσει πλέον να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και θα καταρρεύσουν τα πάντα! Όλοι θα προχωρήσουν σε στάση πληρωμών, ενώ τράπεζες και δημόσιο θα χάσουν και αυτά που θα μπορούσαν να εισπράξουν!

    
     β) Κύριοι, αναθεωρήστε τη θέση σας και σταματήστε άμεσα αυτή τη δόλια και εγκληματική μεθόδευση των αστερίσκων και εξαιρέσεων που συμπεριλαμβάνετε σε κάθε πρόταση σας καταδικάζοντας κάθε ιδιοκτήτη να χάσει την περιουσία του αποκλείοντας τον από οποιονδήποτε διακανονισμό, γιατί βρέθηκε ο δυστυχής με κάποιο σπίτι δικό του και των παιδιών του μετά από αγώνες μιας ολόκληρης ζωής!!! 
     Ταυτόχρονα, απαλλάξτε δια οποιουδήποτε τρόπου τους εγγυητές των κόκκινων δανείων, καθώς είναι εγκληματικό και άδικο να χάσουν τα πάντα γιατί θέλησαν να βοηθήσουν συγγενικά πρόσωπα και άτομα της οικογένειας τους!!!
     Κύριοι δώστε λύσεις, γιατί σε λίγο θα πηδάτε έξω από τα παράθυρα της Βουλής!!!!!!!!!!!!
     Πάψτε επιτέλους να προσβάλετε τη νοημοσύνη όλων μας και βοηθήστε τους πολίτες και τη χώρα!!!


     γ) Αν δεν συμπεριλάβετε άμεσα στα ως άνω δύο ελλιπή εκτρώματα που δημιουργήσατε τάχα για να βοηθήσετε τον λαό, ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ή ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΑ FUNDS, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;
     ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ;

     Κύριοι, είτε προβείτε είτε όχι στις ως άνω τροποποιήσεις, η λύση που μπορεί να σώσει τους δανειολήπτες, την οικονομία και τη χώρα μας, είναι ΜΙΑ! Είναι αυτή που ακολουθεί και που αγωνιζόμαστε να σας πείσουμε από την πρώτη στιγμή του προβλήματος, κάτι που αρνείστε έως σήμερα να κάνετε!!!

     ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ!!! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΑΣ!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2018 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!