Loading...


Κυρίες και κύριοι βουλευτές, εσείς που αποτελείτε τον κορμό και τη δύναμη των κομμάτων σας και του Ελληνικού κοινοβουλίου, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!  

    
     Μπορεί μεταξύ σας να διαφωνείτε ιδεολογικά σε πολλά, ωστόσο, τώρα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε την κυβέρνηση κι αυτό πιστεύω θέλετε ΟΛΟΙ!!! 
     Κάντε το για τον λαό σας, τον εαυτό σας και τη χώρα! Αποδείξτε στον λαό ότι δεν συμφωνείτε με την πράξη προδοσίας του πρωθυπουργού, όπως και με την ίδια στάση και απόφαση του αρχηγού της Ν.Δ. που  καταδεικνύει συμπεριφορά ενοχής, συνέργειας και συνενοχής, συμπεριφορά κοινού δοσίλογου και αναφέρομαι φυσικά στο θέμα ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!!!

     Φέρτε εσείς στη βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα σώσει τελικά τις περιουσίες ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!   
     Δεν χρειάζονται οι ψήφοι του Σύριζα, είναι κάτι που το έχουμε ξαναπεί εκατοντάδες φορές. Ωστόσο, ακόμα και κάποιοι από αυτούς θα σας ακολουθήσουν! Εσείς μαζί με τους ΑΝΕΛ που έχουν δεσμευτεί πλέον για την ψήφιση του, καθώς έφεραν τον σχετικό νόμο στη βουλή δίχως το Σύριζα να δεχτεί να τον ψηφίσει, είστε υπεραρκετοί για να περάσει το νομοσχέδιο, εκμεταλλευτείτε το!!! 

     ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!!!
   

     Είναι αυτό που πρέπει να γίνει για να σωθεί ο τόπος! Αυτό που θα αποτελέσει την αφετηρία και τον πυλώνα στήριξης της οικονομίας μας για την Αναγέννηση της χώρας. Πώς είναι δυνατόν να μην έχετε ψηφίσει τόσο καιρό αυτόν τον νόμο και να οδηγείτε τον λαό σας σε ολοκαύτωμα, προσφέροντας τις περιουσίες του στους λεηλάτες της πατρίδας σας! 

     Πώς θα σβήσετε από πάνω σας τη ρετσινιά του προδότη; Τι θα πείτε στα παιδιά σας και τι θα πουν οι επόμενες γενιές για σας, όταν δια των ψήφων σας μπορούσατε να σώσετε τις περιουσίες του λαού και τις οικογένειες τους και δεν το κάνατε; 

     Γιατί δεν αποποιείστε τον μανδύα του προδότη που κάποιοι επιμένουν να θέλουν να σας φορέσουν στην πλάτη; Γιατί δέχεστε να περάσετε στην ιστορία ως σύγχρονοι Νενέκοι, Εφιάλτες και Τσολάκογλου;

     ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!
     ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ  ΟΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ FUNDS!!! 

     ‘Η ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ  ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!    

     Ό,τι άλλο προσπαθείτε να κάνετε αυτή την περίοδο με τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τον κώδικα Δεοντ\γίας είναι εκ του ουκ άνευ και κοροϊδία για τον λαό και τους δανειολήπτες, καθώς κατ’ εντολήν των νέων ιδιοκτητών των τραπεζών τα στελέχη τους κοροϊδεύουν κάθε δύστυχο που διαβαίνει την πόρτα τους!!!  
     Αυτά που τους προτείνουν και με όλα αυτά που μας μεταφέρουν οι αναγνώστες μας κάθε μέρα, κατά όπως λένε οι ίδιοι, είναι ή να αυτοκτονείς ή να μπαίνεις στην τράπεζα να σκοτώνεις όποιον βρεις μπροστά σου! ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ;    

     Ωστόσο, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν έχει πει στον λαό τι θα πάθει, όπως επίσης κανείς δεν έχει καταλάβει ότι η μεγάλη λεηλασία μόλις τώρα αρχίζει και ότι οι οικονομικοί παγκόσμιοι εγκληματίες, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα τελικά θα μας πάρουν τα πάντα, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!                                                                                                                         

     Κυρίες και κύριοι, διαχωρίστε τη θέση σας από τους προδότες κι αφήστε αυτούς που το αξίζουν να πληρώσουν τα ανομήματα τους και τις πραξεις προδοσίας τους! Σηκώστε το ανάστημα σας και πράξτε το καθήκον σας!!!

                                         ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2018 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!