Loading...


Όχι κύριοι των τραπεζών, τα πράγματα δεν τα διορθώνετε κουρεύοντας το 95% ΜΟΝΟ στα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια ή και στις πιστωτικές κάρτες!

    
     Πρέπει να συμπεριληφθούν όλοι οι τύποι των δανείων, τουλάχιστον των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως επίσης και όλων των ιδιωτών και κάθε άλλου τύπου δάνειο προσωπικό και μη, που αφορά όλες τις κοινωνικές τάξεις έως τους συνταξιούχους και κάθε εργαζόμενο όπως και τα εγγυημένα δάνεια του Ελληνικού δημοσίου, σεισμοδάνεια  - πυρόπληκτων και του ΤΕΜΠΕ!

   
     Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αποκλειστεί για να προσπαθήσουν όλοι να γλιτώσουν τις περιουσίες που έφτιαξαν για τα παιδιά τους και τα γεράματα τους, ούτε βεβαίως χρωστάνε να πληρώσουν το τίμημα οι εγγυητές, γιατί θέλησαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους και τους όποιους άλλους δικούς τους ανθρώπους!!!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!
     ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!  
     ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
     ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!  

     ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΣ ΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

     Τέλος, τι θα γίνει με τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και τους δημοσιογράφους μας;    
     Ο εμπαιγμός και η αναλγησία τους δεν σταματά προσβάλλοντας  μονίμως και καθημερινά τη νοημοσύνη μας!
     Για άλλη μια φορά χθες στην ΕΡΤ-1 η βολεμένη πλέον Ακριβοπούλου με την κομπανία της και με καλεσμένο τον ΥΠΟΙΚ  κ. Δ. Παπαδημητρίου, σε μια στημένη και γελοία συνέντευξη του υπουργού, μας έκαναν να θέλουμε να διακτινισθούμε να βρεθούμε κοντά τους…! 

     ΝΤΡΟΠΗ γι’ αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους συναδέλφους τους γιατί έπαψαν πλέον να επιτελούν το έργο τους, ξεπουλώντας αρχές και αξίες!!!

    
     Είδαμε για άλλη μια φορά μια παράσταση θεατρική από έναν εγκάθετο ΥΠΟΙΚ υπάλληλο επί 50 χρόνια και εκτελεστικό όργανο των πιστωτών  μας και φυσικά των funds, να μας περιγράφει μια ιδανική κατάσταση εκθειάζοντας τον πρωθυπουργό και το έργο του λες και απευθυνόταν σε κατοίκους άλλης χώρας ή σε ηλιθίους!   
    
     Ταυτόχρονα φρικάραμε όταν οι δημοσιογράφοι τελείωσαν τις ερωτήσεις φτάνοντας στο θέμα των κόκκινων δανείων και στους ηλ/κούς πλειστηριασμούς μη θέτοντας του την πλέον βασική και κρίσιμη ερώτηση που θα ‘πρεπε να του κάνουν!
     “ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ FUNDS ΣΤΟ 5 ΚΑΙ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ’’!!!
     Ερώτηση που συνωμοσιολογικά δεν ετέθη ποτέ και που για άλλη μια  φορά έμεινε αναπάντητη, καταδεικνύοντας το επίπεδο αν όχι όλων, των περισσοτέρων δημοσιογράφων μας και την προδοσία αυτών που κυβερνούν τη χώρα!!!!!!!!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2018 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!