Loading...


Σε ποιους να πρωτοαναφερθείς και ν’ αποδώσεις ευθύνες για τα ανιστόρητα λάθη τους και τα εγκλήματα τους!

    
     Στους τέως και νυν Πρωθυπουργούς μας, στα πέριξ αυτών πρωτοκλασάτα στελέχη τους λαμόγια και δοσίλογους υπουργούς που δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν, στις βολεμένες καλοπληρωμένες από τον λαό ορντινάτσες τους που παριστάνουν τους βουλευτές ή σ’ αυτούς που νιώθουν πλέον ώριμοι να διεκδικήσουν την εξουσία οδηγώντας το καράβι πιο βαθιά για να το βουλιάξουν αύτανδρο;

    
     Παρακολουθώντας τις δηλώσεις και επιθέσεις του φερόμενου ως νέου ηγέτη μας κ. Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων διαβάζουμε:
"Δήλωση-μέγγενη Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Επικίνδυνος και ανήθικος ο πρωθυπουργός..., εγκληματεί κατά του Ελληνικού λαού, θέτει σε κίνδυνο τις μεγάλες θυσίες των Ελλήνων ... και πολλά άλλα. Και βεβαίως δεν θα ‘μαι εγώ αυτός που θα ισχυριστώ ότι, δεν του αξίζει αυτού του δοσίλογου να πάθει τα χειρότερα!              

    
     Ωστόσο κ. Μητσοτάκη, εσείς σε τι είστε διαφορετικός και καλύτερος απ’ αυτόν, όταν έχετε σήμερα την δυνατότητα να σώσετε τις περιουσίες του λαού και χιλιάδες ζωές Ελλήνων και αρνείστε την ψήφιση του πλέον Ελπιδοφόρου Νομοσχεδίου της χώρας, “να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους”!
 

    
     Φίλοι μου και αναγνώστες, για να μην παραμένουν αίολα ερωτήματα και απορίες, δείτε παρακαλώ την προ ημερών σε προσωπικό επίπεδο επικοινωνία μου με τον φέρελπι Πρωθυπουργό της χώρας μας μέσω email, την οποία σεβάστηκα έως και σήμερα, καθώς η αντιδεοντολογική και απαράδεκτη συμπεριφορά του μου επιτρέπει πλέον να κάνω άρση της δέσμευσης μου και αυτό για να καταδείξω δυο σημεία:             
     α) Ότι παραμένουμε ως site πάντα συνεργάσιμοι με όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, στηρίζοντας τη χώρα και τον λαό μας πέρα από κόμματα και ιδεολογίες και β) θέλουμε να αναδείξουμε τον τρόπο που σκέπτονται κάποιοι πολιτικοί και μεταξύ αυτών δυστυχώς και ο κ. Μητσοτάκης!  Παρακαλώ διαβάστε εδώ.


    
     Κύριε Μητσοτάκη, μετά απ’ όλα αυτά και προτού βρεθούμε πλέον ως site  σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί σας, κάτι που δυστυχώς μας αναγκάζετε να κάνουμε μετά την απαράδεκτη όσο και ακατανόητη ανθελληνική σας συμπεριφορά, παρακαλώ αναθεωρήστε τη θέση σας, γιατί το κακό που θα κάνετε στη χώρα σας και στον λαό μας θα είναι τεράστιο και μη αναστρέψιμο!!!     


     Παρακαλώ, αναρωτηθείτε αν θα πρέπει να παραμείνετε στην ίδια πολιτική και τακτική που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του! 

    
     Ελπίζω να αντιληφθείτε έγκαιρα τους κινδύνους που ενέχει μια τέτοια συμπεριφορά για σας προσωπικά, όπως και για τη Ν.Δ. γιατί πρώτον, υποθηκεύετε το μέλλον της παράταξης σας και δεύτερον, για ό,τι κατηγορείται σήμερα η κυβέρνηση, μοιραίως θα κατηγορηθείτε και εσείς

    
     Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ  ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

      

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!