Loading...


Πού είναι οι άξιοι πολιτικοί μας και αυριανοί ηγέτες αυτής της χώρας; Ποιος θα σώσει τον λαό, ποιος θα διαφυλάξει τα σύνορα μας και τον τόπο μας και πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτός ο κατήφορος και διασυρμός!

    
     Και δεν είναι μόνο ότι λείπει ένας ηγέτης απ’ αυτόν τον τόπο. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τους δευτεροκλασάτους πολιτικούς που χρειάζονται ως υπουργοί να στελεχώνουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις στηρίζοντας αυτές και τους αρχηγούς τους.

    
     Ποιους να πρωτοαναφέρουμε, θα χάσουμε τον χρόνο μας, μάλλον πρέπει να πάμε αντίστροφα ψάχνοντας να βρούμε σε κάθε κυβέρνηση έστω 2-3 μέσα στους 50 που μπορούν ίσως να προσφέρουν κάποιο έργο. Ψάξτε τους αν θέλετε έναν προς έναν μόνοι σας και θα δείτε τι εννοώ!


     Διάβαζα προ ημερών τις προτάσεις που παρουσίασε η Ν.Δ. για τα κόκκινα δάνεια. Συγγνώμη, ή προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν και αυτοί ή στην καλύτερη των περιπτώσεων πρόκειται για άτομα που υπολείπονται γνώσεων  για να μπορέσουν οι προτάσεις τους να αγγίξουν το πρόβλημα να βρουν τις λύσεις!

    
     Είναι πολλές οι ενστάσεις μου ως προς την ορθότητα των προτάσεων τους και αυτές θα πρέπει σίγουρα να αναθεωρηθούν. Επιτρέψτε μου να πω ότι, η όποια “διατριβή μου” επί του συγκεκριμένου θέματος όλα αυτά τα χρόνια, μου επιτρέπει να έχω κριτική άποψη και αυτό το λέω με συναίσθημα ευθύνης!                                                    
     Ταυτόχρονα απορώ γι’ άλλη μια φορά, πώς κάποια παλαιά πολιτικά στελέχη κομμάτων με κάποιες εμπειρίες μπορούν και κάνουν τόσο λάθος εκτιμήσεις, λάθη που μπορούν να στοιχίσουν ακριβά στα κόμματα τους και κυρίως στον λαό και τη χώρα!        
     Αλλά αυτό το θέμα χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης και δεν είναι της παρούσης.


     Ωστόσο, αυτό που προέχει και πρέπει να αναλυθεί είναι, πώς και γιατί η Ν.Δ. ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ το κύριο και μέγιστο σημείο τριβής που υπάρχει μεταξύ της σημερινής κυβέρνησης και του λαού, έως του σημείου οι Υπουργοί της και ο Πρωθυπουργός να κατηγορούνται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ομάδα που προσυπογράφει τις προτάσεις της, να παραλείπει το πρώτο και αυτονόητο μέτρο που πρέπει να ψηφιστεί και που ήδη είναι κατατεθειμένο στη Βουλή από τους ΑΝΕΛ, δηλαδή, ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ!                                        
     Είναι αυτό που επιβάλλεται αρχικά να γίνει άμεσα και μετά να προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις και διατυπώσεις!   


     Είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί τώρα και να ψηφιστεί στη Βουλή για να μη χαθεί η ευκαιρία, καθώς ανήκει αποκλειστικά στη σφαίρα των ελαχίστων ακόμα δικαιωμάτων της Ελληνικής κυβέρνησης και όχι των Θεσμών, όπως δήλωσε κατηγορηματικά παρεμβαίνοντας στο θέμα ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ !!!

         
     Ως εκ τούτου, η έως σήμερα συμπεριφορά και μη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από την κυβέρνηση Τσίπρα, καταδεικνύει δολιότητα, διαφθορά και συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, με οφέλη των δυο πλευρών, για να χάσουν τις περιουσίες τους εκατομμύρια Έλληνες πολίτες!!!!!! 

    

     Τι κάνετε λοιπόν κύριοι της Ν. Δημοκρατίας; Αντιλαμβάνεστε το λάθος σας και τι μπορεί να σας κοστίσει;
     Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παράλειψη και δεν έχετε πέσει στην παγίδα των αναξιοπρεπών σκοπιμοτήτων και ποταπών σκέψεων και αυτό που εννοώ είναι, να μην αναφερθήκατε στην ως άνω πρόταση γιατί πρόλαβαν και την κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ, γιατί αυτό θα αποτελούσε ντροπή για τη Ν.Δ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ!


     Δείτε λοιπόν αγαπητοί μου το θέμα άμεσα και τοποθετηθείτε πάραυτα, γιατί αν ξεκινάτε με τόσο σοβαρά λάθη, τότε μείνετε εκεί που είστε τώρα, γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ότι θα μας προκύψετε χειρότεροι από τους σημερινούς και θα κάνετε μεγαλύτερο κακό στη πατρίδα σας και στον λαό σας!Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr     

                                                                                

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!