Loading...


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η 21-11-2016! ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!


     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!  
     ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

     ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!

 

     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!


     Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

     Από το 2013 προειδοποιούμε για τα κόκκινα δάνεια και τον ΕΝΦΙΑ τι θα συμβεί στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν ακούει. Όχι μόνο οι πολιτικοί - δοσίλογοι του τόπου, αλλά και ο λαός, ο οποίος κατ’ ουσία δυστυχώς παρέμεινε αμέτοχος ως θεατής, στο εξελισσόμενο δράμα του.      


     Τώρα αρχίζει η μεγάλη σφαγή, η αρπαγή και η λεηλασία των περιουσιών όλων των Ελλήνων κι αυτό θα εμπεδωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από όλους τους πολίτες, επαγγελματίες και μη, όταν η αγοραστική δύναμη θα φτάσει πλέον στο ναδίρ και θα κοκκινίσουν και τα πράσινα δάνεια!
    
Γι’ αυτό άλλωστε φρόντισαν να συμπεριληφθούν και αυτά ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, εξαγοράζοντας τα σε εξευτελιστικά ποσοστά επί της αξίας τους, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ με συνοπτικές ηλεκτρονικές διαδικασίες.

 

     ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ FUNDS, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
     ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ!
    
     Λεπτομέρειες και άλλα συγκεκριμένα στοιχεία θα τα διαβάσετε παντού και θα τα ακούσετε στα δελτία.   

    
     Ωστόσο κλείνοντας το άρθρο μου, κάνω έκκληση προς το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ της χώρας μας να τολμήσει να προχωρήσει στο έργο του δίχως δισταγμό και φόβο, επιτελώντας το καθήκον του απέναντι στον λαό και το κράτος, γιατί είναι δεδομένο ότι θα έχει την αμέριστη και σύσσωμη στήριξη του λαού μας!          

          Σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβάμαι, ότι αυτά που θα συμβούν στην πατρίδα μας θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που μπορούμε να φανταστούμε με έναν λαό προδομένο, αχαλίνωτο και κατεστραμμενο!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr       


© Copyright 2013 - 2019 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!