Loading...

Προς όλους τους πολιτικούς μας νυν και επόμενους, στοχεύοντας στο θαύμα!  

    
     “Λεβέντες και λεβέντισσες”, υπεύθυνοι και μη για την καταστροφή της χώρας: Μετά την πλήρη παράδοση και την ολοσχερή καταστροφή της πατρίδας σας, μήπως ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να μελετάτε κάποιες άλλες τακτικές αλλάζοντας αφήγημα και την πολιτική σας;                       

  
     Μήπως πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξετε ρότα απέναντι  σ’ αυτούς τους δήθεν “φίλους και εταίρους μας”, αυτούς τους λεηλάτες και καταπατητές της χώρας μας που βεβήλωσαν τον τόπο και την ιστορία μας, σύροντας τον λαό σε μια νέα περίοδο κατοχής, εξηγώντας τους ότι, δεν μπορεί να υπάρχει  Ε.Ε. δίχως την Ελλάδα;    


     Μήπως τώρα που χάθηκαν τα πάντα ήρθε όντως η στιγμή να εγείρουμε και εμείς τις δικές μας αξιώσεις, διεκδικώντας τα διαχρονικά και αναφαίρετα δικαιώματα μας, αυτά που απορρέουν μέσα από τους αιώνες;
     Κάτι, που θα ‘πρεπε τουλάχιστον να έχει γίνει από την αρχή της κρίσης και να έχει τεθεί ως κύριο θέμα πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων;

    
     Είναι προφανές ότι οι “φίλοι” μας αγνοούν ή ως αποικιοκράτες θέλουν να παραβλέπουν τους λόγους, που αυτή η δήθεν Ε.Ε. ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!

    
     Ωστόσο, δεν φταίνε μόνο αυτοί!
      
     Να χαιρόμαστε όλους τους πολιτικούς μας και λέω όλους γιατί, προ δυόμιση ετών εκτός του βιβλίου μου εστάλησαν προς τον Πρόεδρο της βουλής κ. Μεϊμαράκη 10 σελίδες προερχόμενες από το κείμενο του, οι οποίες αναλύουν το συγκεκριμένο θέμα και οι οποίες παρεδόθησαν από τον ίδιο (και αυτό είναι προς τιμή του), στους βουλευτές όλων των κομμάτων εκτός της Χ.Α. Ταυτόχρονα αυτές οι σελίδες κοινοποιήθηκαν και προς τους αντίστοιχους Ευρωβουλευτές μας! 
     Μετά, η απόλυτος σιγή. Όσο είδατε ή ακούσατε εσείς να αναφερθεί το ως άνω θέμα εντός της βουλής, άλλο τόσο εγώ έγινα Πρωθυπουργός! Αγαπητοί μου, δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας έφτασε έως εδώ!  


     Ωστόσο, ήρθε πράγματι η στιγμή να πούμε στους “φίλους” μας, πως αν θέλουν να παραμείνουν στις ανιστόρητες θέσεις τους μπορούν να το κάνουν, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, όπως την ιστορία των 2.500 τελευταίων ετών, τη δομή και τα σύμβολα της Ευρώπης και της Ε.Ε. και τέλος τη δομή των δικών τους κρατών!


     Και επειδή μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις η καταστροφή της χώρας είναι πλέον ολοκληρωτική και ελπίδα δεν υπάρχει καμιά, όχι μόνο για τα επόμενα 99 χρόνια αλλά ποιος ξέρει και για πόσες ακόμα εκατονταετίες, οι όποιοι εναπομείναντες νοήμονες και σωστοί πολιτικοί μας, -αν υπάρχουν ακόμα σ’ αυτή την έρμη πατρίδα- ας ενωθούν με άλλες κοινωνικές ομάδες, με καταξιωμένους επιστήμονες, επαγγελματίες και δικαστικούς, άτομα έντιμα και αμέμπτου ηθικής, να οδηγήσουν τα όποια λαμόγια και κάθε δοσίλογο στο εδώλιο να δικαστούν για τα ανομήματα τους ρίχνοντας τους στα μπουντρούμια για πάντα!!!
     Είναι αυτό που πρέπει να γίνει, να δημιουρηηθεί επιτέλους μια νέα ισχυρή δύναμη, ικανών, γενναίων και άξιων πολιτικών, να επαναδιαπραγματευτούν με τους τάχα συμμάχους μας, αυτά τα κοράκια και ανυπόληπτους πλέον εταίρους μας, αυτά τα φερέφωνα της διεθνούς πολιτικής σκηνής όργανα των ισχυρών της γης, τους απίστευτους αυτούς καιροσκόπους και εγκληματίες των λαών!

 
     Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν ως Έλληνες σε όλους αυτούς τους “ανιδιοτελείς”  κατηγόρους μας, οι οποίοι δεν έπαψαν στιγμή να μας διασύρουν απαξιώνοντας τη χώρα και τον λαό μας, μετά και από την “περιφανή νίκη” τους να μας μετατρέψουν σε αποικία και Σπιναλόγκα της Ευρώπης, ότι η γη που πατάνε, που έζησαν οι πρόγονοί τους και που θα ζήσουν οι απόγονοι τους, φέρει ονομασία Ελληνική!!!
    
Και για τους ελάχιστους εκτός Ελλάδος που το αγνοούν, θα πρέπει να μάθουν ότι η ονομασία της Ευρώπης έρχεται από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας και είναι προϊόν της Ελληνικής μυθολογίας. Είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το όνομα της πριγκίπισσας Ευρώπης, όπου σύμφωνα με τα κείμενα, ο Θεός του Ολύμπου Δίας…… 

  
     Επίσης, η ονομασία του ενιαίου νομίσματος της Ε.Ε. είναι αυτονόητο ως παράγωγο της λέξης Ευρώπη, ότι ανήκει και αυτή στους Έλληνες!

    
     Επιπλέον, ας τους υπενθυμίσουμε ότι,
το καινούργιο νόμισμα των 20 ευρώ απεικονίζει το πρόσωπο της άνω πριγκίπισσας και κυκλοφορεί σε όλη τη γη, κάτι που θα μπορούσε να συμβαίνει φυσικά και σε όλα τα άλλα νομίσματα για αυτονόητους λόγους!

    
     Τέλος, και το βασικότερο όλων! Το σημερινό τους πολίτευμα, ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που βάσει αυτού οργανώθηκαν και εξελίχθηκαν σε σύγχρονες και αναπτυσσόμενες κοινωνίες όλοι οι λαοί της γης, ζώντας σήμερα ως πολιτισμένοι άνθρωποι και οργανωμένα κράτη, ανήκει στους Έλληνες και σ’ εμάς οφείλουν την ανέλιξη τους ως λαοί, όπως επίσης μας ανήκουν και τα δικαιώματα της χρήσης του πολιτεύματος μας, μαζί με τις γνώσεις και τη σοφία των προγόνων μας που ανιδιοτελώς και πάλι τους προσφέραμε και απολαμβάνουν έως σήμερα!!! 

    
     Είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν βάσει της  παγκόσμιας ιστορίας και που διακηρύττουν όλοι οι κορυφαίοι επιστήμονες της γης, ιστορικοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, σύγχρονοι φιλόσοφοι και άλλοι επιφανείς, φτάνοντας στο σημείο να αναφέρονται με παρρησία σε φράσεις όπως, “η Ευρώπη είναι αυτή που εδώ και 2.500 χρόνια χρωστάει στην Ελλάδα. Μιλάμε για το ελληνικό χρέος δίχως να επισημαίνουμε ότι οφείλουμε ένα αιώνιο χρέος που δεν αποτιμάται, γιατί αφορά την ύπαρξη μας και τον πολιτισμό μας”!!!
                                          

    
     Μετά από αυτό τι άλλο χρειάζεται να πει κανείς στους όποιους ανιστόρητους και ιδιοτελείς επικριτές μας;

 

Η συνέχεια του άρθρου - Μέρος δεύτερο


Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                        

www.manifesto.com.gr

                                                                                               

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!