Loading...

31/12/2014

Αγαπητοί μου φίλοι, το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι η Ελλάδα, ούτε τα κράτη του Νότου της Ε.Ε. Το τεράστιο πρόβλημα είναι η Γερμανία και αυτό μοιραίως μας οδηγεί στο Plan B' με τους Γερμανούς εκτός της Ε.Ε. Αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος όλων των κρατών-μελών και το μεγάλο δώρο εν όψη του ερχομού της νέας χρονιάς, προς όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης!
   Ας καταλάβουν έγκαιρα όλα τα κράτη, ότι η μοναδική διέξοδος και λύση για την διατήρηση του μεγάλου οράματος της Ενωμένης Ευρώπης είναι μια, Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Αν δεν συμβεί αυτό η Ε.Ε. θα διαλυθεί!!!

   Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οικονομολόγος ή σοφός, φτάνει να ζει εντός της Ε.Ε. για να δει οι εξελίξεις που οδηγούν. Αν δεν θέλουμε να είμαστε θεατές του τέλους αυτής της πράξης, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δημιουργηθεί μια αλληλέγγυα Ευρώπη όπως άλλωστε επιβάλλεται να είναι ως οντότητα, με κανόνες και Δημοκρατικές αξίες και αρχές, ικανές, να δρομολογήσουν και να χτίσουν με βάσεις ισονομίας τις σχέσεις και το μέλλον μεταξύ όλων των κρατών μελών της Ε.Ε!
    Ως Έλληνες ελπίζουμε αυτό να είναι εφικτό να ξεκινήσει από την δική μας χώρα. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν οι συνθήκες το επιτρέπουν αυτή την περίοδο στον τόπο μας ή αν υπάρχουν πολιτικοί άντρες ικανοί να οδηγήσουν το άρμα. Αν όχι, ας το ξεκινήσουν οι ηγέτες των άλλων χωρών και ας ακολουθήσουμε και εμείς, ενωμένοι όλοι ως μια γροθιά, προκειμένου να γλυτώσουν οι λαοί από τα χειρότερα που είναι μπροστά τους!

   ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ  ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!

   Μη φανταστεί κανείς ότι αυτό είναι κάτι δύσκολο να συμβεί, αρκεί φυσικά να γίνει μεθοδευμένα και με στρατηγική! Το μεγάλο πρόβλημα  θα προκύψει πλέον για την ίδια την Γερμανία, με τεράστιες συνέπειες για την οικονομία της, ενώ θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά στην σύγχρονη ιστορία της που θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα που της αξίζει, για τα καταστροφικά και επεκτατικά της σχέδια σε βάρος των άλλων λαών της Ευρώπης και όχι μόνο!

   Είναι αυτό το sok που πρέπει να πάθουν στην οικονομία τους, για να εισπράξουν αυτό που τους αξίζει τελικά όχι μόνο σαν κράτος, αλλά και ως έθνος και αυτό μπορεί να συμβεί με την αποπομπή τους από την Ε.Ε, και την ταυτόχρονη εφαρμογή ενός οργανωμένου  μποϊκοτάζ  εναντίον τους από τους έως σήμερα εταίρους τους, σε ότι παράγουν εντός και εκτός των συνόρων τους, υπό οποιαδήποτε εταιρική μορφή και σε οποιοδήποτε σημείο της γης!!!

   Όταν βρεθούν μόνοι αντιμετωπίζοντας το φάσμα της χρεοκοπίας βλέποντας την οικονομία τους να καταρρέει, πρώτον θα παροπλιστούν ως χώρα για κάποιες δεκαετίες παύοντας να είναι επικίνδυνοι για την παγκόσμια κοινότητα και δεύτερον ίσως καταλάβουν, ότι οι πολιτικές που ακολουθούν δεν είναι καταστροφικές μόνο για τους άλλους λαούς, αλλά μπορούν να αποβούν μοιραίες και για τους ίδιους!

   Δεν είναι μόνο τα κράτη του Νότου που αντιμετωπίζουν σήμερα αξεπέραστα προβλήματα, σ’ αυτά προστέθηκαν πλέον και κράτη του Βορρά. Γι’ αυτό και πιστεύουμε απόλυτα ότι ήρθε η ώρα οι Γερμανοί να πληρώσουν τις ιδιοτελείς επιλογές τους, καθώς όλη η Ευρώπη βγήκε στους δρόμους, αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας και στους κατακτητικούς και δυσώδεις σκοπούς τους!!!
   Δείτε τι συμβαίνει τον τελευταίο μήνα σε όλη την Ευρώπη από τον Νότο έως τον Βορρά, με εκατομμύρια πολίτες στους δρόμους να απαιτούν αλλαγή της οικονομικής πολιτικής. του Βερολίνου και των Βρυξελών, ενώ μεγάλα κράτη και πανίσχυρα έως χθες, στυλοβάτες της Ε.Ε. όπως η Γαλλία και η Ιταλία, κινδυνεύουν να καταρρεύσουν!
   Ο Paul Krugman, οικονομολόγος σε πρόσφατο άρθρο του στους Νew York Times, υποστηρίζει πως η Γερμανία είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα της Ευρώπης και την παθογένεια της ελληνικής κατάστασης και αυτό οφείλεται, στην αλαζονεία της και στις λανθασμένες πολιτικοοικονομικές της επιλογές. Επίσης εκατοντάδες άλλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί από όλο τον κόσμο δεν παύουν να τους θεωρούν υπεύθυνους για την κατάντια της Ευρώπης. Ακόμα και δικοί τους άνθρωποι πρώην και νυν πολιτικοί όπως ο  υπουργός της Οικονομίας τους αντικαγκελάριος Sigmar Gabriel κρίνοντας εκ των έσω, καταλήγει και αυτός στο ίδιο συμπέρασμα!
   Δυστυχώς, ξαφνικά βρεθήκαμε όλοι να είμαστε πολίτες ενός πολυεθνικού απολυταρχικού καθεστώτος, υποχρεωμένοι να ζούμε υπό καθεστώς ομηρίας και υπό την μπότα των Γερμανών. Αυτός ήταν ο στόχος αυτών που οραματίστηκαν την Ε.Ε;

    Αν αυτό για όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης, δεν αποτελεί έσχατη ντροπή, τι άλλο είναι;

   Ας καταλάβουν όλοι οι λαοί της γης (γιατί τους αφορά) όπως και οι ηγέτες τους, ότι αυτός ο λαός πρέπει να βρίσκεται πάντα υπό επιτήρηση, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να απεμπολήσει το δόγμα του, αλλάζοντας στόχους και κουλτούρα. Οδήγησε τους άλλους λαούς σε δυο παγκόσμιους πολέμους και αυτή την φορά ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, διαθέτοντας το πλέον ισχυρό όπλο, το χρήμα, ελέγχοντας ως αρχή τις οικονομίες όλων των λαών της Ευρώπης, ακολουθώντας τακτικές χειρότερες των τζιχαντιστών, καταγράφοντας ήδη νούμερα θυμάτων πολλαπλάσια αυτών!!!
   Μετά όλα τα ως άνω εύλογα αναρωτιέται κανείς, πως είναι δυνατόν λαοί που θρήνησαν δεκάδες εκατομμύρια θυμάτων, να μη αντιδρούν στα σχέδια τους. Τι παιχνίδια παίζονται και έως πιο σημείο έχει φτάσει η σήψη και η διαφθορά των ηγετών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου για να μη αντιδρούν!
   Ωστόσο οι απαντήσεις υπάρχουν και οι εξελίξεις έπονται και ας μη πιστεύουν σ’ αυτό αυτοί που κινούν τα νήματα ελπίζοντας ότι δε θα θιγούν και ότι δε θα έρθει η ώρα να πληρώσουν. Ας δουν το τέλος κάποιων ηγετών σε κάποια σημεία της γης και θα καταλάβουν!

     Πλησιάζοντας προς το τέλος αυτού του τόσο σημαντικού άρθρου (επιτρέψτε μου παρακαλώ να πιστεύω σ’ αυτό)θα πρέπει να τονίσουμε ότι, το υπαρξιακό πρόβλημα της Ε.Ε. επιβάλλεται να διεθνοποιηθεί άμεσα και παντού, γιατί είναι πρόβλημα όλων των κρατών της γης! Επίσης, όσοι πιστεύουν στην δύναμη των λαών ας ενεργοποιηθούν ως άτομα και φορείς να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους, να βρεθεί η Γερμανία την επόμενη ημέρα εκτός Ε.Ε!

     Ας θυμούνται αυτοί που διαβάζουν αυτό το άρθρο, ότι, αν δεν εκδιωχθεί  η Γερμανία από την Ε.Ε, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ θα είναι πολύ βαρύ για όλους!

     Τέλος, ας γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους τους πολίτες της γης ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας απέναντι στους λαούς μας, προσφέροντας ο κάθε ένας από εμάς αυτό που μπορεί και βεβαίως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης απέναντι στους λαούς τους το έχουν, αυτοί που είναι ρυθμιστές των εξελίξεων, όπως τα Μ.Μ.Ε, τα πολιτικά κόμματα και οι Κυβερνήσεις των Λαών!!!

     Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση προς τα εναπομείναντα Υγιή Διεθνή Μ.Μ.Ε, τα Δημοκρατικά κόμματα και όλους τους  Λαούς της Ευρώπης !!!

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Βασίλης  Αναγνώστου  (Greece)   
www.manifesto.com.gr


Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδόσεων Λιβάνη, Ιανουάριος 2014

Το παρόν άρθρο μεταφράσθηκε και εστάλη επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλη προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!


READ THE
ARTICLE IN ENGLISH!
    

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!