Loading...

              ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

   

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η 21-11-2016! ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
    
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!  
    
     ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

     ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΙΓΩΡΟΥΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!

     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

    
     Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

      Από το 2013 προειδοποιούμε για τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια για το τι θα συμβεί στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν ακούει. Όχι μόνο οι πολιτικοί - δοσίλογοι του τόπου, αλλά και ο λαός, ο οποίος κατ’ ουσία δυστυχώς παρέμεινε αμέτοχος ως θεατής, στο εξελισσόμενο δράμα του. Δείτε τη συνέχεια του άρθρου.ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Πόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι με την οικονομική σας πολιτική θα διαλύσετε την Ε.Ε; Πώς είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε ότι δια της πολιτικής σας δημιουργείτε μια νέα τάξη πραγμάτων, που οδηγεί ευθέως πλέον λαούς και Έθνη σε μια παγκόσμια πολυεθνική τρομοκρατική δύναμη Τζιχαντιστών;

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;
Πότε θα αντιληφθείτε επιτέλους ότι οι ανοχές των λαών έφτασαν στο τέλος τους;
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου

    
     Αγαπητοί μου φίλοι, ήρθε η στιγμή της κρίσης για όλους! Δυστυχώς κάθε μέρα που περνά, μας φέρνει πιο κοντά σ’ αυτά που έχουμε επανειλημμένως περιγράψει τα τελευταία χρόνια και που είναι σαφές πλέον ότι δεν θα αποφευχθούν!
     Η Γερμανία όντως δεν έπαψε ποτέ να είναι η υπεύθυνη και εστία κινδύνου με τον έναν ή άλλο τρόπο για το επόμενο μακελειό που θα συμβεί στην Ευρώπη - και όχι μόνο - και που θα φέρει τη δική της αιματοβαμμένη σφραγίδα, όπως συνέβη άλλωστε και στους δυο προηγούμενους Π.Π.
     Αυτή είναι η πάγια θέση μας και μην πιστέψει κανείς ούτε στιγμή ότι μπορεί ν’ αλλάξει κάτι πάνω σ’ αυτό, έστω κι αν η Μέρκελ σήμερα προσπαθεί να παρουσιάσει τάχα ένα διαφορετικό προφίλ, καθώς ο σκληρός πυρήνας του νεοναζιστικού της κράτους παραμένει στα αλυτρωτικά του σχέδια και στους στόχους του!
     Θα ήταν τουλάχιστον αφελής ο οποιοσδήποτε πολίτης πάνω στη γη, να πιστέψει ότι, οι Γερμανοί άλλαξαν ή θα αλλάξουν στο επόμενο διάστημα κουλτούρα και στόχους. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!
    
Ας το ξεχάσουμε λοιπόν αυτό όλοι και ας περιμένουμε σύντομα να έρθουν τα χειρότερα!

    
     Γι' αυτό, παρακαλώ πολύ επιτρέψτε μου να επιμείνω να διαβάσετε τα κάτωθι άρθρα, καθώς αποτελούν όχι μόνο τη βάση των θέσεων μας, αλλά αναδεικνύουν και τις επόμενες στιγμές και εξελίξεις της Ε.Ε.!


Α)ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ & Ε.Ε. ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ;

Προς όλους τους πολιτικούς μας νυν και επόμενους,στοχεύοντας στο θαύμα! 

(Το άρθρο στα Αγγλικά)


 
 Β) Plan B' - H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!

   GERMANY OUTSIDE THE EUROPEAN UNION!!!


Γ) ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ Π.Π.!

 GERMANY: THE CANCER OF EUROPE AT THE HELM FOR THE 3rd WORLD WAR!!!


Φίλοι μου, παρακαλώ πολύ πλέον των ως άνω, επίσης να διαβάσετε και το κάτωθι σημαντικό άρθρο:


"Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"!

 

Τέλος προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας και διαβάστε το κεφάλαιο ''Η ΑΡΧΗ". Είναι οι δικές μας θέσεις που θα πρέπει με τους αγώνες όλων μας να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον τις βάσεις που θα στηρίξουν τις ελπίδες του Λαού μας, για ένα νέο δίκαιο και άφθαρτο κοινωνικοπολιτικό σύστημα, ικανό να βοηθήσει τον λαό και να καθαρίσει τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία!


________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________

    
     Προφίλ του συντάξαντος τα άρθρα και κείμενα
:
    
     Αγαπητοί μου φίλοι, είναι προφανές ότι μέσα από τα άρθρα μου διαπιστώνεται ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία των πολιτών που πιστεύουν, ότι για Εθνικούς, γεωπολιτικούς και οικονομικοκοινωνικούς λόγους η χώρα μας θα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και στην Ε.Ε.!
Επανειλημμένως έχω αναφέρει, ότι, ο κάθε ένας από εμάς έχει την υποχρέωση να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στηρίζοντας το Ευρωπαϊκό όραμα της Ενωμένης Ευρώπης! Ωστόσο για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, επιβεβαιώνω την συγκεκριμένη θέση μου λέγοντας ΝΑΙ στην Ε.Ε, αλλά φυσικά για μια ελεύθερη Ευρώπη όλων των λαών και όχι για την Ευρώπη της Γερμανίας του 4ου ΡΑΙΧ!
     Βεβαίως δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι θα μπορούσα να σώσω τον τόπο μου ή να προσφέρω πολλά σ’ αυτόν. Ωστόσο δέσμιος από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας τηρώντας την υπόσχεσης μου απέναντι σας, εξακολουθώ να αγωνίζομαι με ανιδιοτέλεια παραμένοντας στις αρχές μου, προσπαθώντας να διευρύνω τους ορίζοντες της ιστοσελίδας μας πέρα από τα σύνορα μας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι είναι αυτό που χρειάζεται αυτή την περίοδο η χώρα μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!
    
     Γι’ αυτό κάθε φορά που θα κρίνω ότι κάποιο από τα άρθρα μου πρέπει να φτάσει έως και στην άλλη άκρη της γης, στα γραφεία αυτών που χειραγωγούν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, διαμορφώνοντας τις παγκόσμιες εξελίξεις  καθορίζοντας το μέλλον των λαών, θα το κάνω με οποιοδήποτε τίμημα!

     Παρακαλώ συγχωρήστε μας για την όποια καθυστέρηση της ανάρτησης των άλλων άρθρων μας, γιατί όντως αυτό συμβαίνει κάθε φορά, όταν είναι να μεταφράσουμε και να στείλουμε
σε πάνω από 5.000 site κάποιο άρθρο εκτός των συνόρων της χώρας μας.
     Τέλος, τα συγκεκριμένα αυτά άρθρα θα φέρουν την ένδειξη
 
''READ THE ARTICLE IN ENGLISH!'' , ενώ θα καταχωρούνται ταυτόχρονα και σε μια νέα υποκατηγορία (δείτε εδώ). Αναφερόμαστε μόνο στα άρθρα του 2015-16 (γιατί υπάρχουν και πολλά άλλα άρθρα όπως και προσωπικές επιστολές προς πολιτικούς και φορείς της Ευρώπης, αλλά και προς τους δικούς μας ηγέτες και άλλα πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας προηγουμένων ετών, που δεν θα δημοσιευτούν τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο).
     Ωστόσο κάποια στιγμή πιστεύω θα βρεθεί ο τρόπος αυτό το αρχείο να δημοσιοποιηθεί, για να επιβεβαιωθούν οι θέσεις, οι προτάσεις και οι προτροπές μου, όπως και τα λάθη των ιθυνόντων, που η αλαζονεία τους και τα συμφέροντα τους δεν τους άφησαν τελικά ποτέ να σκεφτούν το καλό του τόπου, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την χώρα στα σημερινά αδιέξοδα!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ;  Διαβάστε το κεφάλαιο η ''Αρχή!''  διαδίδοντας τις Θέσεις μας, τις  Αρχές, και τις Ιδέες μας παντού! Αργά ή γρήγορα αυτές θα πρέπει να αποτελέσουν τις βάσεις που θα στηρίξουν τις ελπίδες του Λαού μας, για ένα νέο δίκαιο και άφθαρτο κοινωνικό-πολιτικό σύστημα, ικανό να βοηθήσει την χώρα και τους πολίτες της!


 


Βασίλης Αναγνώστου. Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδ. Λιβάνη - 2014.

                                           

* Αναγγελία της έκδοσης και κυκλοφορίας του Βιβλίου μου απο τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη - ''21ος ΑΙΩΝΑΣ'' Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση! *      Φεβρουάριος 2014: Πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων προς τον συγγραφέα κ. Β. Αναγνώστου.

     "Αξιότιμε κύριε Αναγνώστου, το βιβλίο σας έχει καταχωρηθεί στην βιβλιοθήκη της Βουλής. Θα θέλαμε        επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι ενημερώσαμε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των                          κομμάτων για την έκδοση του βιβλίου σας και τους αποστείλαμε και τις σχετικές σελίδες που μας              εστιάζετε 124 έως 129 & 278".

Και ως τελευταίο σχόλιο: Είθε να καταλάβαιναν οι εκάστοτε τριακόσιοι τη βαρύτητα αυτών των σελίδων για το καλό της χώρας! Ωστόσο δεν ήταν ποτέ εις θέσιν να καταλάβουν, να αγωνιστούν και να πετύχουν τα εύκολα και αυτονόητα για τον τόπο τους, πώς θα ήταν δυνατόν να διεκδικήσουν τα πιο δύσκολα για την πατρίδα;

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________

Νέα

Προς την Γ. Γραμματεία της κυβέρνησης και όποιον άλλον υπεύθυνο παρά τω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, εξαιρεθέντος του “ειδικού’’ επί της φούντας και επί των Εξαρχείων θεμάτων συμβούλου του, κ. Νίκου Τσακανίκα!!!        Κύριοι, αν υπάρχει έστω και ένα σοβαρά σκεπτόμενο άτομο στο περιβάλλον σας που να μπορεί...
ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΕΝΦΙΑ & Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!! ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΙ  ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ’’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!! Σ’ αυτούς προσθέστε την Α\Α, όλους τους προηγούμενους μνημονιακούς πολιτικούς και την ουρά αυτών τον Γ. Στουρνάρα, το απόλυτο εκτελεστικό όργανο της...
Δείτε αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλούν τάχα ως ειδήμονες για τα προβλήματα του λαού και τι λένε, τη στιγμή που χώρα και λαός καταστρέφονται και οι πολίτες περιμένουν χείραν βοηθείας, ακόμα και να σωθούν από τους πολιτικούς και τους “έγκριτους’’ δημοσιογράφους των...
Όταν πλέον έχει καταρριφθεί η άκρως γελοία και απευθυνόμενη μόνο προς διανοητικούς αναπήρους δικαιολογία τους, ότι τάχα λόγω κάποιων στρατηγικών κακοπληρωτών δεν δίνουν το δικαίωμα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα προσφέρουν στα funds, τώρα εφευρίσκουν ένα...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝ  ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗN ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!      Στην προ ημερών ερώτηση του Ν. Χατζηνικολάου εάν θα συζητήσουν με τους θεσμούς στην γ’ αξιολόγηση το δικαίωμα των δανειοληπτών να διαπραγματευτούν (πριν των funds) με τις τράπεζες τα...
"Κόκκινα" δάνεια άνω των 5 δισ. πωλούν οι τράπεζες μέχρι το α' τρίμηνο 2018!Η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και η απόσυρση του αιτήματός του για AQR στις ελληνικές τράπεζες πριν από τα stress tests της ΕΚΤ το 2018 έρχονται ως "αντάλλαγμα" μιας...
“Κύριε Τσίπρα και εσείς όλοι οι άλλοι, Τσακαλώτος- Παπαδημητρίου- Σταθάκης και λοιποί “εκλεκτοί’’ του λαού μας, τι πιστεύετε ότι κάνετε πέρα από το να διασύρετε τους εαυτούς σας  και τον λαό μετατρέποντας την πατρίδα σας σε μία αποικία σκλάβων, υπόδικων και μελλοθανάτων; Συγχαρητήρια σε...
Κύριε Τσίπρα και εσείς όλα τα άλλα λαμόγια μας ακούτε; Ανοίχτε επιτέλους τα αυτιά και τα μάτια σας κι αφουγκραστείτε τον λαό, γιατί όντως θα είστε τυχεροί αν προλάβετε να καθίσετε στο εδώλιο! Σας το έχουμε ξαναπεί, ο λαός αδημονεί να παίξει τον ρόλο...
Χρειάστηκαν 3 χρόνια αγώνων για να κατανοήσουν οι φορείς και οι πρόεδροι τους την αναγκαιότητα της ψήφισης του αιτήματος μας, ενός αιτήματος όλων των δανειοληπτών της πατρίδας μας, “να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους που ισχύουν...
Ο πακτωλός των εκατομμυρίων κερδών για τα fund και τις εταιρίες διαχείρισης των “τοξικών’’ δανείων της χώρας ήδη έχει αρχίσει! Ωστόσο Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ στο roadshow χθες στο Λονδίνο, όπου ο ΥΠΟΙΚ κ. Δ. Παπαδημητρίου ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τα funds και...
Κύριε Μητσοτάκη, μην κλείνετε τα μάτια σας, άρχισε ήδη η αποδόμηση του κόμματος και του αφηγήματος σας. Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα συμβεί και τα χειρότερα δυστυχώς για σας  είναι μπροστά σας!      Αφήστε τα λόγια και τις κραυγές,  τους τάχα παρορμητικούς  υψηλούς σας τόνους ...
Όλη η γη γελά με τη κατάντια μας και τους πολιτικούς μας! Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ένας θίασος τσαρλατάνων με κλόουν και Πινόκιους, ένα συνονθύλευμα δοσίλογων που κυβερνά περιστασιακά τον τόπο!      Είναι η μέγιστη ντροπή  για κάθε Έλληνα και πολίτη της χώρας!!!                                                                Τι να...
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ  ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!      Πείτε μας κ. πρωθυπουργέ, τι ακριβώς εννοούσατε χθες σε μια αποστροφή του λόγου σας όταν αναφερθήκατε στα κόκκινα δάνεια και...
Διαβάζουμε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τριανταφυλλίδης (επιτέλους βρέθηκε ένας εκ των 300 να το κάνει έστω και τώρα), ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα που ζουν εκατομμύρια πλέον δανειολήπτες συμπατριώτες μας και ζητά από τον ΥΠΟΙΚ και την κυβέρνηση να πράξουν το αυτονόητο!          Αυτό,...
ΘΕΜΑ: Δικαίωμα εξαγοράς κόκκινων δανείων από το δανειολήπτη...      Κύριοι, σύμφωνα με την έκθεση της ΤτΕ, σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η ΤτΕ έχει θέσει στις ελληνικές συστημικές τράπεζες στόχους σταδιακής μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων έως και το 2019. Οι εταιρίες που...
ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΗ!!!                    ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ...
Τι άλλο θα δούμε και θα ζήσουμε μ' αυτούς τους ανόητους κι αλαζόνες, αναρχικούς και δοσίλογους που κυβερνούν τον τόπο; Αυτοί δεν είναι καν εις θέση να αντιληφθούν ότι η κοινωνία βράζει και ότι είναι θέμα χρόνου πλέον ο λαός να πηδήσει τα...
Όταν οι λαοί πεινούν και δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη παλεύουν να ζήσουν κάτω από μια στέγη και δη σε ανεπτυγμένα κράτη, 62 υπάνθρωποι κατέχουν τον μισό πλούτο της παγκόσμιας οικονομίας!      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...
Σύριζα και αξ\κη αντιπολίτευση, αν δεν είχαν δεσμευτεί με προσωπικές και δυσώδεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για πολιτικά και οικονομικά οφέλη, όπως επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στα άρθρα μας, Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!      Δείτε γιατί είναι τόσο απλό: Αν...
Ζούμε πλέον σε ένα διαλυμένο και ακυβέρνητο κράτος, με υπουργούς ανεπαρκείς να αποφασίζουν κατά το δοκούν κάνοντας μεγάλο κακό στη χώρα τους με έναν πρωθυπουργό που μόνο τον τίτλο φέρει!!!!!!      Μια καρικατούρα πολιτικού, που αυτός ο χαρακτηρισμός δεν φτάνει να τον περιγράψει, ωστόσο...
Κατά πληροφορίες μας από τον Σεπτέμβριο, τράπεζες και κυβέρνηση εξυπηρετώντας αμφότεροι τους δυσώδεις σκοπούς τους, θέτουν σε λειτουργία ένα επίλεκτο τάγμα “κομμάντος”, μια ομάδα κρούσης 250 εκπαιδευμένων τραπεζιτικών στελεχών, οι οποίοι θα συνεργάζονται στενά με στελέχη του "Τειρεσία" συστεγαζόμενοι μαζί τους στο Μαρούσι, για να...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥΣ! ΑΔΕΛΦΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!           ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ...
ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!      “ΚΥΡΙΟΙ”, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!      ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ! ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ...
ΜΙΑ & ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ  - 2 ΚΑΙ ΜΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΜΗN ΞΕΧΝΑΤΕ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 3ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ DEADLINE!!!!!! ΜΗN ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑ...
Κύριε Πρωθυπουργέ, αν κάνατε λάθη όπως είπατε στις επιλογές σας, είτε σε άτομα είτε στις αποφάσεις σας, αυτό δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών σας και για ό,τι έχει συμβεί στη χώρα κατά τον χρόνο της πρωθυπουργίας σας!      Σε όλα τα προηγμένα κράτη της γης,...
“Κύριοι”, φτάσατε στον πάτο της ντροπής και στην πλήρη απαξίωση! Με 13%-  και έναν λαό να λιμοκτονεί περιμένοντας τις επόμενες μειώσεις στα έσοδα του, με τις τράπεζες, τα funds και το δημόσιο να ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι αδιανόητο πλέον για κάθε...
ΑΝΑΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! Φίλοι μου, αυτός μόνο βοσκός στις στέπες της Σ. Ένωσης θα μπορούσε να ‘ναι, τι δουλειά έχει τούτο το “πράμα” στην πολιτική...
                                                                       11 ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ… ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!!!! ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!
Θα ‘ναι εκείνες οι μαύρες στιγμές του πρωινού της 3ης Αυγούστου, όπου όλοι οι δανειολήπτες και οφειλέτες των Ταμείων και της εφορίας της χώρας, μπαίνοντας στην πλατφόρμα θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν πλέον το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους και ότι όλο αυτό στοχεύει...
  Τι απαξίωση Θεσμών και προσώπων! Και πότε θα πάψουν επιτέλους κάποιοι ανόητοι και τυχάρπαστοι τύποι να προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες εκμεταλλευόμενοι  την άγνοια τους και το πρόβλημα τους, παριστάνοντας τους γνώστες και τους σοφούς!      Φίλοι μου, ποτέ δεν μ’ άρεσε να παρευρίσκομαι σε...
Κύριε Ρώρο γεια σας, Αν και ανήκετε στους φίλους της ιστοσελίδας μας και υποθέτω πως λαμβάνετε και διαβάζετε τα άρθρα μας, παρακαλώ πολύ δείτε ειδικά το τελευταίο άρθρο του Σ.Κ. “ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ...
Πότε θα ξαναβρούμε αυτή την ευκαιρία ως χώρα, να έχουμε τις πιο ισχυρές δυνάμεις της γης στο πλευρό μας ως φύλακες και εσείς να μην το εκμεταλλεύεστε;       Αν είχατε στοιχειώδες πολιτικό ένστικτο και μια μέση νοημοσύνη για να χειριστείτε την κατάσταση, οι Τούρκοι θα...
Φίλες και φίλοι μου, δείτε που μας οδηγούν οι εξελίξεις: Κατά την ΤτΕ αυτό που μπορεί να φαίνεται σήμερα σαν «ευλογία» για τις τράπεζες, δηλαδή μια μεγάλη επιτάχυνση της ρευστοποίησης ακινήτων μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενέχει τον κίνδυνο να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ γι’ αυτές προκαλώντας...
Έχει δίκιο τελικά ο Πολάκης, αυτό το Φασιστοπρωτοπαλίκαρο του ηγέτη μας και νέου Τσολάκογλου της χώρας, όταν δηλώνει ότι θα μας κάνει Σοβιετία; Δηλαδή άρχισε η μετάλλαξη;           Αδέλφια συγγνώμη, αλλά έως χθες είχα πειστεί ότι μας είχαν μεταλλάξει σε αποικία λευκών σκλάβων και ένιωθα...
Κυρίες και κύριοι βουλευτές, εσείς που αποτελείτε τον κορμό και τη δύναμη των κομμάτων σας και του Ελληνικού κοινοβουλίου, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!             Μπορεί μεταξύ σας να διαφωνείτε ιδεολογικά σε πολλά, ωστόσο, τώρα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε...
Στις 3 Αυγούστου, ξεκινά η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία θα δεχτεί τις αιτήσεις των επιχειρήσεων που έχουν ληξιπρόθεσμα δάνεια προς τις τράπεζες και οφειλές προς την εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους πιστωτές που αφορούν όλους αυτούς που θέλουν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό...
ΛΑΟΣ & ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΤΑ FUNDS, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ‘’ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ’’, ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΑΣ & ΤΙΣ ΔΥΣΩΔΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!     ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ, ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ  ΝΑ ‘ΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΤΕΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ , ΚΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ!!!!!!!!!!      Αχρείοι, δεν σας φτάνουν όλα...
Όχι κύριοι των τραπεζών, τα πράγματα δεν τα διορθώνετε κουρεύοντας το 95% ΜΟΝΟ στα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια ή και στις πιστωτικές κάρτες!           Πρέπει να συμπεριληφθούν όλοι οι τύποι των δανείων, τουλάχιστον των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως επίσης και όλων των ιδιωτών και κάθε...
Πρόεδρε, κακό πράγμα η υπεροψία και η αλαζονεία στον άνθρωπο, θα ’πρεπε ήδη να το γνωρίζεις. Ωστόσο, τώρα πιάσε τη γωνία σου και περίμενε την εκθρόνιση σου. Τα έκανες όλα όσο χειρότερα μπορούσες, δεν άκουσες, δεν έμαθες και ήταν μοιραίο να συμβεί!        Σε...
Φίλοι μου, μην μπορώντας αυτή τη στιγμή να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να περιμένουμε να δούμε αν οι ανάλγητοι πολιτικοί μας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ψηφίσουν τελικά το νομοσχέδιο που απαιτούν εκατομμύρια δανειολήπτες της χώρας, ας δούμε τις νέες εναλλακτικές που προτείνουν οι...
ΔΕΝ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ  ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ!!!            ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...
      Και η κοροϊδία συνεχίζεται, ο απόλυτος συνδυασμός της διαπλοκής, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και Μ.Μ.Ε.!       Δείτε παρακαλώ σήμερα ένα από τα άρθρα της πρώτης σελίδας της Καθημερινής! “Μεγάλο το ενδιαφέρον των funds για τα κόκκινα δάνεια”!           Κι αναρωτιέται φυσικά κάθε νοήμον Έλληνας, ως που θα...
Κύριοι, αν υπάρχει μια κοινωνική ομάδα εργαζομένων που δικαιούνται τις υψηλότερες αποδοχές από κάθε άλλον πολίτη υπάλληλο του Δημοσίου,  είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα! Μπορείτε να φανταστείτε τους εαυτούς σας να εργάζεστε στη θέση τους; Απλά θα υπενθυμίσω σε όλους σας ότι όταν περνάτε...
Λάθη επί λαθών και χειρισμούς εγκληματικούς που θα στοιχίσουν πολύ ακριβά στην πατρίδα μας και δεν αναφέρομαι φυσικά στα οικονομικά θέματα γιατί εκεί ήδη μας τέλειωσαν! Αναφέρομαι στα Εθνικά μας θέματα όπου ακολουθούν ακριβώς την ίδια τακτική παραδίδοντας τα κυριαρχικά  μας δικαιώματα  κάνοντας μας...
ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Ή ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ “ΠΕΩΝ…” ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ’...
Δεν θα θελα καν ν’ αναφερθώ στα της διαπραγμάτευσης που για άλλη μια φορά μόνο αυτό δεν ήταν! Ωστόσο, αυτό που έγινε ήταν να μας επιβάλλουν μόνο νέα μέτρα και όρους που δεν μπορεί ν’ αντέξει κανείς λαός, πόσο μάλλον ένας ευρωπαϊκός λαός!   ...
Αρχικά θα αναφερθώ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι ίσως ξεκινήσουν από αυτή την εβδομάδα. Μια πράξη ανομολόγητη, που γι’ αυτή φυσικά φέρουν την ευθύνη όλα τα κόμματα της βουλής και κυρίως κυβέρνηση και Ν.Δ.!!!      Ταυτόχρονα τράπεζες και funds υπό τη σκέπη της κυβέρνησης και...
Χθες Παρασκευή έφεραν προς ψήφιση στη βουλή τα τελευταία άρθρα του πολυνομοσχεδίου, αλλάζοντας ξαφνικά την έως 15 – 6 ημερομηνία ψήφισης του με fast track διαδικασίες αναστατώνοντας κόμματα και βουλή. Μεταξύ αυτών είναι βεβαίως και η ολοκλήρωση των όρων λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!!!      ΚΑΙ ΕΙΣ...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρουν τα Μ.Μ.Ε. κι αναφέρομαι βεβαίως ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!      Εκεί που χρειάζονταν ολόκληρες εκπομπές και μάχες, θεωρούσαν όλα αυτά τα χρόνια ότι μια ολιγόλεπτη αναφορά θα αρκούσε να πιέσει και να αναγκάσει...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!      ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΝ  W. SCHAEUBLE, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΩΧΡΙΑ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ...
Καταλαβαίνετε που οδηγείτε τον τόπο αυτοχριζόμενοι αριστεροί; Δείτε τη διαφήμιση του Σαββατοκύριακου της Κυριακάτικης Δημοκρατίας κι αν έχει απομείνει έστω και μια σταγόνα Ελληνικού αίματος μέσα σας, γκρεμοτσακιστείτε και φύγετε απ’ αυτά τα αιματοβαμμένα χώματα!!!      Το είδαμε κι αυτό, να προτρέπεται ο λαός να πάρει...
Πατριώτες είναι αδύνατον να τους παρακολουθήσει και να καταγράψει κάποιος τις απίστευτες παλινδρομίες τους και τα συνεχή και εγκληματικά τους λάθη!      Οι άνθρωποι δεν περιγράφονται, τέτοιο επίπεδο αυτογελοιοποίησης και αυτοκαταστροφικότητας δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ από πολιτικούς σ’ αυτόν τον τόπο, όσες κυβερνήσεις κι αν πέρασαν. Άλλα...
Δείτε την εικόνα του, το εύδαιμον χαμόγελο του και το γέλιο του, το άστοχο και άτοπο σαρκαστικό σχόλιο του για το φέσι (σήμα κατατεθέν της Τουρκίας), όταν οι Τούρκοι είναι προ των πυλών και έτοιμοι να μας το φορέσουν!      Τις απερίγραπτες αναφορές του...
Οι εχθροί βρίσκονται εκτός των συνόρων μας! Ο καλύτερος και πιο πιστός σας σύμμαχος είναι ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτόν θα ‘πρεπε να υπηρετείτε πέρα από κόμματα και ιδεοληψίες, όχι τα funds και τους λεηλάτες της χώρας σας!      Δώσατε εξετάσεις όλοι και...
ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ! ΜΗ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΙΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ! ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...
Δείτε μόνο τι έγινε χθες, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του άρθρου μας! Απλά θα αναφέρω μία από τις παραγράφους του: "Κύριοι Δικαστές, είστε η δεύτερη εξουσία του τόπου, μην αφήσετε τον λαό να παίξει τον δικό σας ρόλο, γιατί μοιραίως αυτό θα...
Μετά κι απ’ το χθεσινό ναυάγιο, την ντροπή και τον διασυρμό μας, υπάρχουν ακόμα Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο να θέλουν να στηρίξουν το Σύριζα; Μόνο οι προερχόμενοι εκ λοβοτομής και τα τσιράκια τους  - οι κλασικά βολεμένοι πάντα της κάθε κυβέρνησης μπορούν...
Υπερεπείγουσα επιστολή, προς όλους τους Ευρωπαίους “συμμάχους μας”, φορείς και θεσμούς  του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, θέτοντας τους το πλέον καυτό ερώτημα που αφορά όχι μόνο την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά όλη τη γη!!!       Ένα ερώτημα, που αφορά την παγκόσμια ειρήνη!!!!!!!      ΚΥΡΙΟΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...
Ναι, τα ανάλγητα αυτά όντα ψήφισαν τελικά το 4ο μνημόνιο ως κότες! Ωστόσο, αυτό που συνέβη είναι κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για ένα αέναο μνημόνιο που καταδικάζει όλες τις επόμενες γενιές στη σκλαβιά και στην περιθωριοποίηση, τη δε χώρα την οδηγεί πλέον σε μόνιμη...
Κύριοι, μετά κι από τη χθεσινή τρισκατάρατη ψήφιση του νομοσχεδίου που μας στέλνει όλους στα Τάρταρα, αναθεωρείστε την τακτική σας και τις προτεραιότητες σας, γιατί έτσι που το πάτε σε λίγο θα κλείσουμε τις τηλεοράσεις (όσο ακόμα τις έχουμε) και θα το γυρίσουμε...
Τι επίπεδο κι αυτό και ποιός θα μας λυπηθεί! Είναι δυνατόν ο εισηγητής του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης να ομολογεί ότι οι γνώσεις του περί των οικονομικών είναι ίδιες με ενός μπακάλη της γειτονιάς; Είναι καλά οι άνθρωποι; Έως που θα φτάσει η αναλγησία τους...
Ειλικρινά αναρωτιέμαι, πόσοι σ’ αυτόν τον τόπο πιστεύουν ακόμα ότι ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος. Επίσης αναρωτιέμαι αν είμαστε όντως Ευρωπαίοι πολίτες και όχι Αφρικάνοι, καθώς αυτά που βιώνουμε στη χώρα μας, συμβαίνουν μόνο σε ολοκληρωτικά και δικτατορικά καθεστώτα και όχι σε Δημοκρατίες!      Είναι...
Η Attica Bank χθες, πούλησε και αυτή μέρος των κόκκινων δάνειων της σε funds στο 8,68% της αξίας τους, δίχως να καλέσει καν τους δανειολήπτες να τους προτείνει με τους ίδιους όρους την εξαγορά τους, όπως όφειλαν και είχαν καθήκον να κάνουν ως...
Όχι, δεν έχετε ψηφίσει να προηγηθούν οι Δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, αλλά ετοιμάζεστε να αλλάξετε και τον νόμο 4354/15 δίνοντας στους εγκληματίες την πλήρη ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν λεηλατώντας τις περιουσίες του λαού, εξασφαλίζοντας τους τελικά πλήρη κάλυψη και ασυλία!!!          ...
Κύριε Μητσοτάκη, το Σάββατο αναφερθήκατε σε πολλά στην εκπομπή του Γ. Αυτιά. Αντίστοιχα την ίδια μέρα στο άρθρο μας κι από το δικό μας μετερίζι στηλιτεύσαμε και εμείς τον “πρωθυπουργό” για τις μεθοδεύσεις του, κατηγορώντας τον έως και για Εσχάτη Προδοσία και όχι για...
ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!!!!!! Συνεχίζετε να κρύβεστε πίσω από τις ασχήμιες σας και τις ντροπές σας. Ποιός σας είπε ότι τον λαό τον ενδιαφέρει ο εξωδικαστικός μηχανισμός; Αυτός αφορά  χρεοκοπημένες επιχειρήσεις! Πότε θα πάψετε να κοροϊδεύετε τους πολίτες;           Αν...
Αδέλφια, ξέρω ότι οι τελευταίες κυβερνήσεις ήταν για τον Καιάδα, ωστόσο αυτοί οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν σήμερα, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!      Και ο πλέον νοσηρός νους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι, όταν ο Ελληνικός λαός ψήφιζε Σύριζα, μια κυβέρνηση της αριστεράς (όπως...
     ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!! Πιστέψτε, ότι αν τους αφήσουμε, η υφαρπαγή των περιουσιών όλων μας είναι προ των θυρών μας. Μην έχετε ψευδαισθήσεις!  ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!                 Αν δεν ανήκετε στο 1% του λαού που συμπεριλαμβάνει τους οικονομικά...
Κύριε Πρόεδρε, ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ...
Τρέχουν το σχετικό νομοσχέδιο να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για να ψηφιστεί ως κατεπείγον την Παρασκευή!!! Ένα επιπλέον πραξικόπημα εις βάρος του λαού μας και δη εναντίον της χειρότερης σε μοίρα τάξης της κοινωνίας μας, των πλέον ανυπεράσπιστων και ανήμπορων πολιτών!      Κύριοι της...
Ειλικρινά λυπάμαι που από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποιήσεως του ποσοστού του ΑΕΠ της χώρας μας για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 αυτό που είδα και είπα σε όλους γύρω μου, δεν το ανάρτησα ως άρθρο!           Δεν πιστεύω βέβαια ότι θα άλλαζε κάτι, καθώς...
Φίλες και φίλοι, επειδή το προηγούμενο άρθρο μας αποτελεί  μια ξεχωριστή περίπτωση καθώς πρόκειται περί μιας είδησης συγκλονιστικής που αφορά όλους τους δανειολήπτες της χώρας μας άλλα και αυτούς της Ευρώπης και θέτει το θέμα προστασίας της πρώτης κατοικίας σε μια ΝΕΑ διάσταση ικανή...
Φίλοι μου, θαύμα ή όχι, ωστόσο δείτε ότι η αναλγησία των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ αυτής της χώρας δεν επαρκεί για να καταδικάσει τον λαό μας, γιατί ΗΡΘΕ η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να διαφυλάξει τουλάχιστον τις πρώτες κατοικίες όλων των Ευρωπαίων!!!      Πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας ακόμα...
Σβήνουν τη χώρα από τον χάρτη και εμείς τους την παραδίδουμε αμαχητί. Ανίκανοι πολιτικοί και δοσίλογοι, FUNDS και άρχουσα τάξη, αυτή των ισχυρών του τόπου μαζί με τους εκτός συνόρων μέντορες τους και όλους τους άλλους προστάτες τους, μας πήραν τα πάντα και...
Χθες το βράδυ παρακολουθώντας το κανάλι της βουλής, ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, προς μεγάλη μου έκπληξη να ‘ναι καλά ο άνθρωπος και μπράβο του γιατί έκανε την υπέρβαση απέναντι στο κόμμα του και λυπάμαι που δεν πρόλαβα να δω το όνομα του, ωστόσο...
Το ‘χει η κακή μας μοίρα να μη μπορούμε ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι. Είτε με τον Τσίπρα είτε με όλους τους άλλους προηγούμενους ανεπαρκείς,  ηλίθιους,  ξεπουλημένους και δοσίλογους, συρόμεθα  μέσω των εξελίξεων προς την ‘’Τριανδρία των λειψών’’ κι’ αυτό πρέπει ν’ αλλάξει!       Όσοι είδαν...
Πατριώτες, όταν όλοι αυτοί που γκρέμισαν τη χώρα προδίδοντας την πατρίδα τους και τον λαό τους παραδίδοντας τα πάντα σ’ αυτούς τους εισβολείς λεηλάτες και οικονομικούς εγκληματίες των λαών, μπορούν και  κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι διεκδικώντας εκ νέου την εξουσία, κάτι δεν πάει καλά με...
ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΑΧΕΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!!!      Ό,τι κάνετε καταστρέφει τη χώρα,...
Είναι προφανές πλέον ότι ο λαός μας δεν έχει καταλάβει τι θα συμβεί στη χώρα ή ακόμα χειρότερα δεν νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί διεκδικώντας τα δικαιώματα του!           Ωστόσο, αρχίζω να αναρωτιέμαι, αν όντως κάποιοι μας ψεκάζουν. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σ’ αυτόν τον...
Αδέλφια, έως πότε θα προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας; Πότε θα πάψουν να κοροϊδεύουν τον λαό και τους δύστυχους δανειολήπτες πετώντας τους την καραμέλα του Εξ/κού Συμβιβασμού, της τάχα λύσης και αντιμετώπισης των δανείων τους;           Τι περίσσιο θράσος, τι αγυρτεία και κοροϊδία είναι αυτή; Πώς...
Έως τότε, μόνο κάποια λίγα και μεταξύ αυτών το βασικό ερώτημα: Έως που θα φτάσει η προδοσία τους και ποιός θα τους σταματήσει;      Αντί να ικανοποιήσουν το πάγιο αίτημα των δανειοληπτών της χώρας που αφορά την εξαγορά των δανείων τους με τους ίδιους όρους...
Κύριε Χατζηδάκη γεια σας      Πριν βγάλετε κάποια βιαστικά συμπεράσματα, σας συνιστώ να δείτε τουλάχιστον κάποια από τα τελευταία άρθρα της ιστοσελίδας μας και δη το τελευταίο.      Όπως  θα διαπιστώσετε, έστω κι αν ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία, ο στόχος μας είναι κοινός. Ωστόσο, η συνέπεια...
Σας φτύνουν 2 χρόνια ομαδικά όλοι και από τις δυο πλευρές του Ατλαντικού, αριστεροί και δεξιοί και προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι βρέχει. Δεν έχετε όχι μόνο την οξυδέρκεια, αλλά ούτε καν τη στοιχειώδη ευθιξία και αξιοπρέπεια να φύγετε ζητώντας συγγνώμη από...
Φίλες και φίλοι, Σε σχέση με τις νέες εξελίξεις στο θέμα των κόκκινων δανείων «σχετικά έχω αναφερθεί και στο προχθεσινό άρθρο μου "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ"!!!», αυτές επιπροσθέτως, θα σχολιαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο στις πρωινές εκπομπές του ΣΚΑΙ από τον Γ....
Α’ Μέρος: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ! Τελικά ένας λαός που του αφαίρεσαν την ελπίδα, του στέρησαν το όραμα και τώρα προσπαθούν να του κλέψουν και την πατρίδα!      Μια κυβέρνηση και μια βουλή των 300, κατώτεροι των περιστάσεων, που...
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ! Οι τράπεζες διώχνουν τα «κοράκια» και κρατούν αυτές τη διαχείριση των κόκκινων δανείων μεταφέροντας τα σε θυγατρικές!      Μεγάλη ημέρα η σημερινή για όλους τους δανειολήπτες της χώρας, αλλά και για την ιστοσελίδα μας, γιατί ο αγώνας μας δικαιώθηκε. Πιστεύω ότι έχουμε...
Πατριώτες, δεν ξέρω καν αν υπάρχει χρόνος να σωθεί αυτή η δόλια χώρα. Ωστόσο ξέρω, ότι υπάρχει χρόνος έστω και ελάχιστος, να σώσουμε τις περιουσίες και τα σπίτια των εκατομμυρίων συμπατριωτών μας από την απίστευτη και ανάλγητη συμπεριφορά κυρίως της κυβέρνησης μας, αλλά και...
          Δείτε γιατί δεν θα μείνει κανένα ακίνητο σε κανένα Έλληνα, καθώς ήδη τα καταχωρούν και τα διαχωρίζουν τόσο στα μη εξυπηρετούμενα όσο και στα εξυπηρετούμενα δάνεια που έχουν ακίνητα ως εμπράγματη εξασφάλιση, είτε είναι πρώτη κατοικία είτε όχι!!!     Γι' αυτό ας μην υπάρχουν αυταπάτες...
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ 300 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...
Σε μια καταρρέουσα αγορά λόγω της κρίσης με μειωμένους τζίρους όλων των ομίλων του κλάδου, ο Γερμανικός κολοσσός πήρε κεφάλι στην αγορά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση των πωλήσεων και δη με διψήφιο ποσοστό αύξησης!           Κι αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο όπου η Γερμανία επικυριαρχεί...
Συγγνώμη, ή εγώ τρελάθηκα ή όντως κάτι συμβαίνει σ’ αυτή την Ήπειρο που δεν καταλαβαίνω. Είτε που μας ψεκάζουν, είτε συμβαίνει κάτι άλλο πιο σοβαρό, πάντως σίγουρα δεν πάμε καλά!           Η Γερμανία διαλύει την Ε.Ε. και όλοι είναι χαλαροί, κράτη και κυβερνήσεις, λες...
Φίλοι μου, παρακαλώ πριν προχωρήσουμε στο Β' μέρος, διαβάστε αυτά που ακολουθούν για να δείτε όλους αυτούς τους δοσίλογους που μας κυβερνούν, πώς μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά για τους χαρακτηρισμούς που τους αποδίδουμε: “Τη δυνατότητα στις τράπεζες να συμψηφίσουν με φόρους τη...
Αδέλφια, είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να ειπωθούν γι’ αυτούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, που θα χρειάζονταν εκατοντάδες σελίδες για να απαριθμήσουμε τα λάθη τους, τις δυσώδεις πράξεις τους και τα εγκλήματα τους!      Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χώρα μας αυτή...
Κύριοι, το τι πρέπει να πάθετε και ποια πρέπει να είναι η τύχη σας γι'αυτό που κάνετε, είναι χιλιοειπωμένο. Ωστόσο, επειδή δεν είναι δυνατόν μετά από τις τόσες πράξεις προδοσίας σας να πατάτε αυτό το χώμα και να αποκαλείστε Έλληνες, αυτό πρέπει ν’ αλλάξει!       ...
ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!        Σας δόθηκε η ευκαιρία να σώσετε τις περιουσίες εκατομμυρίων Ελλήνων εκθέτοντας το Σύριζα στους ψηφοφόρους του και στον...
Ο ένας μπούλης και ο άλλος μέλι στο ψωμί τους, τσάμπα μάγκες και παιδιά των μπαμπάδων τους που ποτέ δεν δούλεψαν και που οι ίδιοι δεν θα τους έστελναν ούτε για τσιγάρα. Ίδια περίπτωση Γιωργάκη!      Φαντασμένα ανώριμα παιδιά ανίκανα για οτιδήποτε, πόσο μάλλον...
Βρέθηκαν 232 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 3
Σελίδα [1] [2] [3] >

Φόρμα Εγγραφής - Newsletter

© Copyright 2013 - 2017 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!